[Nieuws] LEGO Star Wars 75244 Tantive IV Designer Video

0
528
LEGO Star Wars 75244 Tantive IV Designer Video

Binnenkort is het Star Wars Day en dat gaat gepaard met een nieuwe set release.  Om de naderende release onder de aandacht te brengen is de LEGO Star Wars Tantive IV Designer Video vrijgegeven. De Tantive IV zal te koop zijn vanaf 4 mei  en VIP leden hebben 1 dag eerder toegang. 


LEGO Star Wars 75244 Tantive IV Designer Video

Tijdens het bekijken van de video wordt de ontwikkeling en functies van deze set uitgelegd. Het is de derde keer in het twintig jarige bestaan van LEGO Star Wars, dat een Tantive IV wordt uitgebracht. Met de set zal Bail Organa voor de eerste keer in Minifig vorm uitgebracht worden. De set zal €199,99 kosten en is voorlopig exclusief te koop via LEGO Shop@home en de LEGO Brand Retail Stores. May the Force be with you.


Jouw mening telt!

Ga jij de Tantive IV vanaf dag 1 in huis halen? Laat ons weten waarom je hem wel of niet gaat kopen in een reactie onder dit artikel of via social media 😉

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

Vorig artikel[Review] LEGO 5004931 Birthday Card
Volgend artikel[Nieuws] LEGO Stranger Things zit eraan te komen
Ik ben de jongste van het team. Geboren in België in 1995. Hierdoor ben ik ook de enige Belg van dit team. Sinds 2014 ben ik bij de Belgische Spoorwegen gaan werken. Hierdoor kwam ik eindelijk uit mijn Dark Ages. Met geld komt koopkracht en de verleiding was ineens groot. Sinds midden 2018 schrijf ik ook voor Bouwsteentjes. De set die me terugbracht is de LEGO 4561. Persoonlijk één van de mooiste 9V treinen die er is. Momenteel is mijn favoriete thema, Creator Expert.