LEGO Shop@Home nu ook met PayPal optie

12
859
LEGO Shop nu met PayPal optie

Soms zijn het die kleine handige extra’s die het leven soms net dat beetje makkelijker maken. Zo ook het betalen van een LEGO bestelling via Shop@Home. Waar het voorheen enkel via acceptgiro of creditcard mogelijk was, is er nu ook de optie voor PayPal.

LEGO Shop@Home nu ook met PayPal optie

Sinds vandaag heeft LEGO Shop@Home een nieuwe optie om jouw bestelling te betalen.Waar het voorheen enkel mogelijk was om via acceptgiro (NL) of creditcard (NL/BE) te betalen, is er nu de optie dit te doen via PayPal. Om gebruik te maken van de optie dien je jouw bankrekening gekoppeld te hebben met PayPal. Deze optie is zeer veilig voor zowel de winkelier als de klant en komt met enkele garanties. Denk hierbij aan het oplossen van geschillen zodra er iets mis is gegaan. Met de mogelijkheid kunnen LEGO fans die geen creditcard hebben een andere betaaloptie kiezen. Voordelen van het shoppen via LEGO Shop@Home is dat je er zeker van bent dat je bepaalde promoties niet misloopt. Dit is als je natuurlijk bestelt zodra er een promotie beschikbaar is. De LEGO Shop PayPal optie optie is beschikbaar in Nederland én België.

LEGO Shop nu met PayPal optie

Laat van je horen!

Wat vind jij van de mogelijkheid om met PayPal te betalen? Geeft het jou meer vrijheid om te bestellen of is deze optie overbodig voor je? Mocht je nooit hebben bestelt omdat je geen creditcard hebt, ben je dit nu wel van plan? Laat jouw mening weten in een reactie onder dit artikel.

Dit artikel bevat affiliate/partner linkjes