LEGO Originals 853967 LEGO Wooden Minifigure

16
8795
LEGO Originals 853967 LEGO Wooden Minifigure

Zojuist heeft LEGO de LEGO Originals 853967 LEGO Wooden Minifigure onthuld. Het figuur is gemaakt van hout en is voorzien van plastic handen en aantal LEGO steentjes. Alles over dit model lees je hieronder.

LEGO Originals 853967 LEGO Wooden Minifigure

LEGO Originals 853967 LEGO Wooden Minifigure

Dit houten model van een Minifigure is vandaag exclusief te koop in de LEGO Pop-Up Gallery in London voor een select groepje LEGO fans. Vanaf 3 november kunnen LEGO VIP leden het houten figuur ook in huis halen. De Minifig is gemaakt van FSC -gecertificeerd eikenhout en heeft twee plastic handen. LEGO heeft bewust gekozen voor een combinatie van hout en plastic. Hun laatste model – dat zowel van hout en plastic is gemaakt – is de LEGO 1130 Bedford Firetruck. Dit model werd 60 jaar geleden uitgebracht en het houten figuur is hier een eerbetoon aan. De LEGO Originals 853967 LEGO Wooden Minifigure is 20cm hoog, 11cm breed en 8cm lang. In de premium doos zijn een zakje met 30 LEGO steentjes en een instructieboek met randinformatie toegevoegd. LEGO VIP leden kunnen de set vanaf 3 november in huis halen. Vanaf 8 november is het houten figuur ook te koop voor niet VIP leden. De verkoopadviesprijs is in Nederland en België €129,99.

LEGO Originals 853967 LEGO Wooden Minifigure

De limited-edition LEGO Originals zijn geïnspireerd op de traditionele LEGO-minifiguur en bieden een nieuwe manier om je eigen fantasie te ontplooien en vieren.

Vier een waar speelicoon met deze prachtige, beweegbare LEGO® Originals houten minifiguur (853967). De houten figuur is precies vijfmaal zo groot als de klassieke minifiguur. Hij is uitgehouwen uit eik en heeft verstelbare kunststof handen. Hij wordt gepresenteerd in een hoogwaardige geschenkdoos met een boekje met inspirerende ideeën voor bezitters om het model naar hun eigen voorkeur aan te passen, alsook instructies om vijf schattige voorwerpen te bouwen met behulp van de meegeleverde LEGO stenen.

LEGO Originals 853967 LEGO Wooden Minifigure

  • Een mooie, vijfmaal zo grote, beweegbare houten versie van de klassieke LEGO® Minifiguur die in 1978 geïntroduceerd werd in LEGO sets, om gewoon op te zetten of te bewerken naar wens.
  • Dit hoogwaardige model is een weerspiegeling van het originele LEGO® als producent van met de hand vervaardigd houten speelgoed en is handgemaakt van FSC-gecertificeerd eikenhout, met verstelbare kunststof handen, net als de huidige LEGO minifiguren.
  • Deze set bevat ook een 28 pagina’s tellend boekje met de geschiedenis van de minifiguur en de ontwikkeling van dit houten model, alsook inspirerende voorbeelden van manieren waarop LEGO® creatievelingen hun modellen hebben gepersonaliseerd.
  • Het boekje bevat ook instructies voor het bouwen van vijf leuke kleine modellen van de minifiguur met behulp van de bijgeleverde 29 LEGO® elementen.
  • Gepresenteerd in een hoogwaardige geschenkdoos is deze set een fantastisch verjaardags-, kerst- of nostalgisch cadeau voor LEGO® fans of iedere creatieveling.
  • Bezitters kunnen hun creativiteit de vrije loop laten om de minifiguur op unieke manieren aan te kleden, te schilderen of te doen wat ze maar willen om de minifiguur naar smaak te bewerken. Vervolgens kunnen ze hun creaties tentoonstellen op sociale media via #LEGOOriginals.
  • Afmetingen: 20 cm hoog, 11 cm breed en 8 cm diep.

Creatief met kurk

Het is aan jou de keuze wat je met de houten Minifig gaat doen. Een aantal LEGO Designers hebben het model al onder handen genomen. Hieronder een galerij met wellicht wat inspiratie. Mocht je het model nou in de doos willen laten zitten, dan begrijpen we dat ook heel goed 😉

Iconische houten/plastic LEGO Modellen

Hoewel LEGO als bedrijf niet begonnen is met het maken van speelgoed, doet het bedrijf tegenwoordig niets anders meer. Met de vele nieuwe sets spreken ze veel kinderen en volwassenen aan. Ter ere van de release van de LEGO Originals 853967 LEGO Wooden Minifigure een aantal visuals van houten en plastic modellen.

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO Originals 853967 LEGO Wooden Minifigure en word jij er enthousiast van? Zie jij graag meerdere houten LEGO Originals verschijnen of vind je zo’n eenmalige gelimiteerde uitgaven meer dan genoeg? Laat je mening weten door een reactie achter te laten.