LEGO Minecraft 21137 The Mountain Cave onthuld

3
2018
LEGO Minecraft 21137 The Mountain Cave

De afgelopen dagen was LEGO ons aan het teasen met een aantal afbeeldingen die langzamerhand de LEGO Minecraft 21137 The Mountain Cave onthullen. De laatste afbeelding is inmiddels online gezet en daarmee hebben we dus de volledige set in beeld.

LEGO Minecraft 21137 The Mountain Cave

LEGO Minecraft 21137 The Mountain Cave
Fotocompilatie door Chewk op Eurobricks

De LEGO Minecraft 21137 The Mountain Cave zal de nieuwste D2C set zijn in het LEGO Minecraft thema en zal als we de geruchten gaan geloven de grootste Minecraft set zijn die tot op heden uitgebracht is door LEGO. Over het totaal aan onderdelen en de uiteindelijke prijs is helaas nog niets bekend. We verwachten dat LEGO de set binnenkort officieel aan zal gaan kondigen en daarmee dergelijke details bekend worden gemaakt.

De set staat gepland voor juli en zal hoogstwaarschijnlijk een vip early access krijgen halverwege juni. Meer info volgt zodra de set aangekondigd is.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van de LEGO Minecraft 21137 The Mountain Cave en ben jij van plan de set in huis te gaan halen of zie je er liever van af? We lezen graag jouw mening in een reactie onder dit artikel of via social media.

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website!
– Je alle LEGO aanbiedingen op deze pagina kan vinden!
– Je gemakkelijk kan reageren en discussiëren via Disqus!
– Je hier een LEGO Woordenboek kan vinden!