LEGO Masters Nederland in 2020

3
5315
LEGO Masters Nederland in 2020

Enige tijd geleden werden we door Endemol Shine benaderd of wij willen helpen met het zoeken naar AFOL’s die mooie MOC’s bouwen. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen en we hebben ze alvast op weg geholpen. Uiteindelijk kregen we te horen dat het gaat om de Nederlandse versie van LEGO Masters, maar we moesten dit nog wel even stilhouden. Tot nu, want we mogen nu officieel vertellen dat LEGO Master naar Nederland komt. Lees hieronder alles over dit programma en hoe jij je op kunt geven.

LEGO Masters Nederland in 2020

LEGO Masters zal in 2020 uitgezonden worden. Het idee is dat er 8 duo’s tegen elkaar strijden om de mooiste creaties te maken. Dit natuurlijk met de kans op het winnen van een fantastische prijs. LEGO Masters wordt al uitgezonden in diverse landen. Het programma zal opgenomen worden in Nederland, maar is toegankelijk voor zowel Nederlanders als Belgen. LEGO MASTERS is een RTL/VTM coproductie en wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland – onderdeel van de EndemolShine Group – en is gebaseerd op het originele Britse format van Tuesday’s Child en de LEGO Group. Hieronder is het officiële persbericht te lezen en de trailer.

Wil jij je opgeven, dan kan dat via rtl.nl/legomasters

In LEGO MASTERS strijden 8 duo’s uit Nederland en België om een fantastische prijs en de titel LEGO Master 2020.

In elke aflevering worden de LEGO bouwers uitgedaagd met opdrachten die ze in een bepaald aantal uren moeten volbrengen. Helemaal uit het hoofd, want in LEGO MASTERS bestaan er geen bouwtekeningen. De creaties worden beoordeeld door de jury, experts op het gebied van LEGO. De jury kijkt naar het verhaal, de schaal van het bouwwerk, de fantasie van de makers en natuurlijk naar de echte LEGO bouwtechniek.

LEGO MASTERS is een levensgroot LEGO event en een programma voor het hele gezin. Een show vol met oogverblindende LEGO bouwwerken en spannende eliminaties. Met de uiteindelijke kroning van de twee beste bouwers van Nederland en België, die zichzelf LEGO Master 2020 mogen noemen. De kijkers genieten wekelijks van een wonderlijke wereld vol fantasie en creativiteit die zijn weerga niet kent.

Ben jij een LEGO fan van minimaal 17 jaar die regelmatig hoge ogen gooit met oogverblindende bouwwerken? Heb jij ook nog een zus, opa, vriend of collega die minstens zo’n grote fan is van LEGO? Meld jullie dan nu aan via: rtl.nl/legomasters. Individuen kunnen zich hier ook aanmelden.

Ga jij jezelf opgeven?

We zijn benieuwd of jij de uitdaging aan wilt gaan en jezelf en iemand anders op gaat geven. Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.