[Kerstspecial] LEGO kerstballen en ornamenten door Chris McVeigh 

3
2618
LEGO kerstballen en ornamenten door Chris McVeigh 

Als je al enige tijd AFOL bent en veel op het wereldwijde web zit, dan komt de naam Chris McVeigh je misschien wel bekend voor. De beste man staat namelijk bekend om zijn MOC’s. Dan met name de MOC’s m.b.t. de feestdagen. Veel van deze MOC’s zijn voorzien van gratis instructies en we hebben een aantal van zijn LEGO kerstballen en ornamenten op een rij gezet.

Dit artikel is in het verleden gepubliceerd. Speciaal voor de kerstdagen hebben we hem weer naar boven gehaald.

LEGO kerstballen en ornamenten

Chris heeft in de loop der jaren een breed scala aan kerstballen, ornamenten en Brick-Sketches gebouwd. Dit gaat van standaard kerstballen en ornamenten naar game consoles, bonsai boompjes, kerstballen en ornamenten in een bepaald thema. Natuurlijk allemaal gebouwd met LEGO. Omdat het bijna kerst is en om nog meer plezier uit je hobby te halen, hebben we een aantal van zijn kerstcreaties – inclusief link voor het downloaden van de instructies – uitgelicht zodat jij ze na kunt bouwen.

ChristChristmas Ornaments door Chris McVeighmas Ornaments Book door Chris McVeigh

Christmas Ornaments door Chris McVeigh

Christmas Ornaments door Chris McVeigh

Christmas Ornaments door Chris McVeigh

Christmas Ornaments door Chris McVeigh

Dit is maar een hele kleine selectie van wat Chris McVeigh aanbiedt op zijn website. Hieronder hebben we nog een aantal van zijn creaties – die tevens gratis te downloaden zijn – in een galerij gezet zodat je een idee hebt wat er allemaal te krijgen is. Mocht je er wat interessants tussen zien staan, dan kun je de gratis instructies downloaden op www.chrismcveigh.com

Chris McVeigh heeft twee boeken uitgegeven waar instructies in staan voor een selectie van zijn kerstornamenten. De boeken zijn bij de onderstaande retailers te vinden.

The Lego Christmas Ornaments Book The LEGO Christmas Ornaments Book
The Lego Christmas Ornaments Book Volume 2 The LEGO Christmas Ornaments Book 2

Hopelijk hebben we jullie kunnen helpen met wat inspiratie voor in de kerstboom, aan de guirlande of gewoon zomaar ergens in huis. Het is natuurlijk een extra uitdaging als je zelf aan de slag gaat en wat gaat bedenken. De mogelijkheden zijn eindeloos en wie weet heb jij straks jouw eigen unieke LEGO kerstballen in de boom hangen.

Jouw mening telt!

Wat vind jij van de creaties van Chris en denk je dat je een aantal instructies gaat downloaden, of ben je zo creatief dat je je eigen LEGO kerstballen of ornamenten gaat bouwen? Wat zijn erg benieuwd en lezen graag jouw reactie onder dit artikel of via social media.