[Aankondiging] LEGO Ideas tweeweekse 2019

8
1401
LEGO Ideas tweeweekse 2019

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten zijn we hier op Bouwsteentjes gek op het LEGO Ideas platform. Niet voor niets lichten we elke week een project uit die wel wat steun kan gebruiken. Maar wat is LEGO Ideas, hoe werkt het en kun je eraan verdienen? Dat en meer staat de komende twee weken bij ons in de belangstelling.


LEGO Ideas tweeweekse 2019

De LEGO Ideas tweeweekse zal op maandag 13 mei van start gaan en eindigt op vrijdag 24 mei. In deze periode zullen we elke dag een uitgelicht LEGO Ideas project op Bouwsteentjes posten. De projecten zullen afwisselen en er zal voor ieder wel wat leuks voorbij komen. We zullen ook een artikel publiceren waarin we alles – wat er te weten valt over LEGO Ideas – uitleggen. Mocht je er aan zitten te denken om een project in te zenden, heb je er één lopen, of ben je gewoon benieuwd, dan kun je dat artikel als handleiding gebruiken. Er staat meer op de planning, waaronder een winactie waarbij je de LEGO Ideas Steamboat Willy set kunt winnen. Houd onze website dus in de gaten voor de LEGO Ideas tweeweekse 😉

LEGO Ideas 21317 Steamboat


Jouw mening telt

Wat vind jij van het idee van een tweeweekse en ben jij geregeld op LEGO Ideas te vinden? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!