[Uitgelicht] LEGO Ideas The Legend of Anendra

2
674
LEGO Ideas Legend of Anendra

Op de redactie van Bouwsteentjes zijn we fan van LEGO Ideas. We delen daarom dan ook graag het nieuws met jullie zodra er een inzending is die de 10.000 supporters heeft bereikt. Helaas krijgen niet alle projecten evenveel aandacht en daarom lichten we elke zondag een mooi project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie de LEGO Ideas The Legend of Anendra. 

LEGO Ideas Legend of Anendra

LEGO Ideas Legend of Anendra

We hebben al heel wat pop-up boeken zien verschijnen als MOC’s. Eén daarvan, die van JK Brickworks, heeft zelfs de 10.000 supporters bereikt op LEGO Ideas en zit momenteel in de reviewfase. Ook LEGO komt binnenkort met een eigen ‘pop-up’ boek gebaseerd op de sprookjes van Hans Christian Andersen in de vorm van de LEGO 40291 Creative Personalities. Maar deze MOC, die tevens op LEGO Ideas staat, is wel één van de mooiste die we tot nu toe tegen zijn gekomen.

LEGO Ideas Legend of Anendra

Hoeveel onderdelen er precies gebruikt zijn is niet bekend, maar wat we wel kunnen vertellen is dat Malin Kylinger pas met LEGO aan de slag is gegaan in 2017 en dat ze deze MOC in het voorjaar van 2017 in zeven weken heeft gemaakt. Talent heeft ze dus en we zien daarom graag meer MOC’s van haar voorbij komen.

LEGO Ideas Legend of Anendra

Of het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is geheel onduidelijk, maar mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen kun je doen op deze pagina.

LEGO Ideas Legend of Anendra


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Dit LEGO Woordenboek maakt van jou binnen no time een LEGO expert!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!