LEGO Ideas The Huascar bereikt 10K supporters

1
3454
LEGO Ideas The Huascar

Het LEGO Ideas The Huascar is het achtste project dat de 10.000 supporters weet te bereiken. Hierdoor zal het in de derde reviewronde van 2019 strijden om als LEGO set uitgebracht te gaan worden.

LEGO Ideas The Huascar

LEGO Ideas The Huascar

Het LEGO Ideas The Huascar project is er eentje dat een zeer vreemde eend in de bijt is. Het schip was namelijk ooit een oorlogsschip, maar wordt tegenwoordig gebruikt als museum. Dat het een voormalig oorlogsschip betreft is iets wat tegen de regels indruist van het platform en LEGO als bedrijf. Nu is het ergens voor te stellen dat het project toegelaten is vanwege het feit dat het schip nu een museum is. Desalniettemin blijft het een bijzondere inzending. De kans op slagen zal dan ook zeer zeer nihil zijn.

LEGO Ideas The Huascar

Terug naar het project. Het schip bestaat uit zo’n 2990 onderdelen en is netjes vormgegeven. Gezien het om een voormalig oorlogsschip uit de negentiende eeuw gaat, is ze voorzien van een kanon op het voorsteven. Uiteindelijk dient The Hauscar vandaag de dag als museum. Zodoende zijn er de nodige Minifigures toegevoegd die bezoekers voor moeten stellen.

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de derde LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Mocht je meer willen weten over dit project dan kun je hem bekijken op LEGO Ideas.

Derde LEGO Ideas review 2019 projecten

• LEGO Ideas Queen: I want to Break Free
• LEGO Ideas Seinfeld 30th Anniversary
• LEGO Ideas The Legend of Zelda
• LEGO Ideas Planet Express Delivery Ship
• LEGO Ideas Ratatouille
• LEGO Ideas LEGO Typewriter
LEGO Ideas Legend of the Bionicle
LEGO Ideas The Huascar

Laat van je horen!

We zijn benieuwd wat jij van het project vindt en dat een voormalig oorlogsschip toegelaten wordt als project op LEGO Ideas. Kun jij je er in vinden of vind je het niet kunnen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.