LEGO Ideas The Great Fishing Boat bereikt 10K supporters

10
5955
LEGO Ideas The Great Fishing Boat

Update:

Dit voorheen uitgelichte project heeft de 10.000 supporters weten te bereiken op LEGO Ideas. Dat betekent dat LEGO het project zal beoordelen in de LEGO Ideas review. We hebben dit artikel daarom voorzien van een update.

Het LEGO Ideas The Great Fishing Boat project van EdouardClo heeft de 10.000 supporters weten te bereiken. Hierdoor zal LEGO het project beoordelen en kijken of het als LEGO Ideas set uitgebracht gaat worden.

LEGO Ideas The Great Fishing Boat

LEGO Ideas The Great Fishing Boat

Deze vissersboot gaat de zee op om tonijn te vangen. Nu gebeurt dit niet met netten, maar ouderwets met vishengels. Hoewel netten tegenwoordig het meest gebruikt worden, komen de hengels weer terug. Dit verzekert een duurzame vangst en geen overbevissing. De nodige vishengels zijn bij dit project goed vertegenwoordigd.

De boot is voorzien van een elegant design met opvallende kleuren en een houten dek. De twee masten zijn – net als de stuurhut – voorzien van lampen. Er is een kraan aanwezig die de vangst uit kan laden of het reddingsbootje kan laten zakken bij nood. Er zijn vier Minifigures toegevoegd die bestaan uit drie vissers en een kapitein.

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Wil je meer weten over dit project? Dan kun je hem ook bekijken bekijken op LEGO Ideas.

Laat van je horen!

Wat vind jij van de LEGO Ideas The Great Fishing Boat? Zie jij het zitten om zoiets aan de verzameling toe te voegen of word je er niet enthousiast van? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media