LEGO Ideas The Castle in the Forest bereikt 10K supporters

3
4310
LEGO Ideas The Castle in the Forest

Het LEGO Ideas The Castle in the Forest project heeft de 10.000 supporters weten te bereiken. Hierdoor zal LEGO het project beoordelen en kijken of het als LEGO Ideas set uitgebracht gaat worden.

LEGO Ideas The Castle in the Forest

LEGO Ideas The Castle in the Forest

We gaan terug naar het einde van de tachtiger jaren, de tijd waarin LEGO een aantal Forestmen sets uitbracht. De fan-designer van The Castle in the Forest heeft voor dit project namelijk zijn inspiratie gehaald uit deze Forestmemsets. The Castle in the Forest is gebaseerd op de LEGO 6054 Forestmen’s Hideout, LEGO 6066 Camouflaged Outpost en de LEGO 6077 Forestmen’s river Fortress. Alles in één en tegelijkertijd in een nieuw jasje gestopt. Daarnaast zijn er speelfuncties en Minifigures toegevoegd.

LEGO Ideas The Castle in the Forest

Het voorgestelde project is opgebouwd uit 2000 onderdelen en is voorzien van vijf Minifigures, een paard en twee eekhoorns. De zijkanten van het kasteel en een rots kunnen door middel van scharnieren geopend worden. Daarnaast is de achterkant van het kasteel te openen. Dit bevorderd het spelen met de set, maar onthuld ook wat er zich in het kasteel afspeelt. Op de eerste verdieping is een luik te vinden, een vluchtweg door de open haard, een deur die omhoog gehesen kan worden, een geheime ingang naar de boom, en ga zo maar door.

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Wil je meer weten over dit project? Dan kun je hem ook bekijken bekijken op LEGO Ideas. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je meer uitgelichte LEGO Ideas projecten.

Laat van je horen!

Wat vind jij van de LEGO Ideas The Castle in the Forest? Zie jij het zitten om zoiets aan de verzameling toe te voegen of word je er niet enthousiast van? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.