LEGO Ideas Steamboat Willie bereikt de 10.000 supporters

3
1249
LEGO Ideas Steamboat Willie

In 1928 kwam de allereerste tekenfilm uit van Micky Mouse die voorzien was van geluid, Steamboat Willie. Het LEGO Ideas project dat een ode brengt aan deze tekenfilm, de LEGO Ideas Steamboat Willie, heeft de 10.000 supporters bereikt.

LEGO Ideas Steamboat Willie

Het project is volledig gebaseerd op de tekenfilm en om die reden zijn enkel zwarte, witte en grijze kleuren gebruikt voor de stoomboot en Mickey Mouse. Het project bestaat uit zo’n 156 onderdelen wat aan de lage kant is. Mocht het project door de review komen dan verwachten we dat het aantal hoger uit zal vallen.

LEGO Ideas Steamboat Willie LEGO Ideas Steamboat Willie

Of LEGO wat in de LEGO Ideas Steamboat inzending ziet als LEGO Ideas set is nog even afwachten tot de uitslag van de tweede LEGO Ideas review ronde van 2018. We verwachten de uitslag ergens eind 2018. Wil je meer over dit project weten dan kun je hem vinden op LEGO Ideas.

De kandidaten voor de tweede LEGO Ideas review ronde van 2018 zijn:


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit LEGO project en denk je dat er een kans is dat LEGO hem uit gaat brengen? We zijn ook benieuwd of jij de set zou kopen mocht hij beschikbaar komen? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!