LEGO Ideas SpaceX Falcon Heavy bereikt 10.000 supporters

4
1649
LEGO Ideas SpaceX Falcon Heavy

LEGO Ideas staat er vol mee, MOC’s gebaseerd op de ruimtevaart. Het is blijkbaar een thema dat veel LEGO fans enthousiasmeert en hierdoor zijn er geregeld inzendingen die de 10.000 supporters bereiken. De LEGO Ideas SpaceX Falcon Heavy is het volgende op ruimtevaart gebaseerde project dat de 10.000 supporters heeft bereikt.

LEGO Ideas SpaceX Falcon Heavy

Hoewel we het een mooie MOC vinden zijn we wel wat pessimistisch of het als LEGO Ideas set gaat verschijnen. LEGO heeft de NASA Apollo Saturn V al als LEGO Ideas set uitgebracht en daarmee is de kans klein dat hetzelfde gaat gebeuren met de Falcon Heavy.

Of LEGO wat in de SpaceX Falcon Heavy inzending ziet als LEGO Ideas set is nog even afwachten tot de uitslag van de tweede LEGO Ideas review ronde van 2018. We verwachten de uitslag ergens eind 2018. Wil je meer over dit project weten dan kun je hem vinden op LEGO Ideas.

De kandidaten voor de tweede LEGO Ideas review ronde van 2018 zijn:


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit LEGO project en denk je dat er een kans is dat LEGO hem uit gaat brengen? We zijn ook benieuwd of jij de set zou kopen mocht hij beschikbaar komen? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Dit LEGO Woordenboek maakt van jou binnen no time een LEGO expert!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!