LEGO Ideas: Ship in a Bottle bereikt 10.000 supporters 

3
1320

We kennen mensen die de hobby hebben om houten minituur-schepen te verwerken in glazen flessen. Erg creatief en dit vergt nogal wat geduld. Als LEGO fan ben je waarschijnlijk ook creatief maar is geduld misschien minder van toepassing. Wel, met de LEGO Ideas: Ship in a Bottle kan je hier straks misschien wat verandering in brengen.

Jullie hebben dit project gegarandeerd al een keer eerder gezien. Destijds was dit nog een MOC maar Jake Sadovich heeft besloten zijn MOC op LEGO Ideas te plaatsen. Dit heeft geen windeieren opgeleverd want het project heeft namelijk in nog geen 2 maand de 10.000 supporters bereikt. 

Zoals je kan zien is dit een schip in een fles. In tegenstelling tot de houten schepen en glazen flessen, hoef je hier geen zorgen te maken over al dat gepriegel wat er normaal bij komt kijken.

We hopen wel dat LEGO, als de set uitgegeven wordt, gereedschap bij de set voegt om het schip daadwerkelijk in de al gebouwde LEGO fles te bouwen. We houden wel van een uitdaging! 

Voor een goed beeld en alle details kan je de set het best bekijken op LEGO Ideas.
De LEGO Ideas: Ship in a Bottle gaat in de derde review ronde van 2016 de strijd aan met o.a:

LEGO Ideas 1950’s Diner

LEGO Ideas: Vintage Tram

LEGO Ideas: Landrover 4 x 4

LEGO Ideas: Volkswagen Golf MK1 GTI

LEGO Ideas: Red Dwarf LEGO

LEGO Ideas: LEGO Store Modular Version 

LEGO Ideas: Hulkbuster UCS

LEGO Ideas: Marvel Agents of S.H.I.E.L.D. ‘The Bus’

LEGO Ideas: Boat Repair Shop

Jouw mening telt

Wat vind jij van dit project en zie jij jezelf al de uitdaging aan gaan om het schip in de fles te bouwen? Reageren kan zoals gewoonlijk in een reactie onder dit artikel of via social media. Vinden we leuk 😉

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website?
– Je gemakkelijk een account aan kan maken om te reageren en te discussiëren?