LEGO Ideas Queen Victoria Cruise Ship bereikt 10.000 supporters

1
1313
Queen Victoria Cruise Ship

Het LEGO Ideas project van flagsNZ heeft de 10.000 supporters bereikt op LEGO Ideas. Dat betekent dat dit het vierde Ideas project is die meegaat naar de 3e review van 2018.


Queen Victoria Cruise Ship

Met de auto, het vliegtuig, de boot, op de fiets, in een camper, de bus of met de trein. Er zijn verschillende manieren om op jouw vakantiebestemming te raken. Voor hen die een cruisevakantie boeken, is de cruise al een vakantie op zich. Ben je dan ook nog eens een LEGO fan, dan kan dit project van flagsMZ jouw wel bekoren. Afgelopen weekend heeft hij namelijk de 10.000 supporters bijeen weten te rapen. Hierdoor is dit het vierde project in de derde review van 2018.

Of LEGO wat in dit project ziet als LEGO Ideas set is nog even wachten tot de uitslag van de derde review-ronde van 2018. Mocht je meer willen weten over dit project dan kun je hem bekijken op LEGO Ideas.

De kandidaten voor de derde LEGO Ideas review ronde van 2018 zijn:


Jouw mening telt!

Wat vind jij van het LEGO Ideas Queen Victoria Cruise Ship project en denk je dat dit een goede kandidaat zal zijn voor een LEGO Ideas set? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!