[Uitgelicht] LEGO Ideas Modular Film Studio

3
1596
LEGO Ideas Modular Film Studio

Op de redactie van Bouwsteentjes zijn we fan van LEGO Ideas. We delen daarom dan ook graag het nieuws met jullie zodra er een inzending is die de 10.000 supporters heeft bereikt. Helaas krijgen niet alle projecten evenveel aandacht en daarom lichten we elke week een LEGO Ideas project uit op Bouwsteentjes.info. In deze editie de LEGO Ideas Modular Film Studio.

LEGO Ideas Modular Film Studio

LEGO Ideas Modular Film Studio

Met de LEGO Ideas Modular Film studio breng je de actie naar LEGO City. Het gebouw is volledig modulair en geeft ruimte om zelf scenes te bedenken en te bouwen. Alles wat je van een filmstudio kunt verwachten is aanwezig en er zijn bijbehorende Minifigs aan het project toegevoegd. In totaal bestaat de set uit zo’n 3000 onderdelen en staat op een 48×48 baseplate. Het gebouw kan bevestigd worden aan de al bestaande LEGO Modulars.

Of het project ooit het levenslicht zal zien als echte LEGO Ideas set is geheel onduidelijk, maar mocht je enthousiast zijn geworden dan kun je het project voorzien van je stem zodat het kans maakt om als LEGO Ideas set uitgebracht te worden. Stemmen kun je doen op deze pagina.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en ben jij van plan je stem uit te brengen, of heb je dat inmiddels al een keer gedaan? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites