LEGO Ideas LEGO HeroQuest bereikt 10K supporters

2
2733
LEGO Ideas LEGO HeroQuest

Het derde LEGO Ideas project dat zich weet te kwalificeren voor de tweede reviewronde van 2020 is een feit. LEGO HeroQuest is gebaseerd op het gelijknamige bordspel uit de tachtiger jaren. Hieronder vatten we het project kort samen.

LEGO Ideas LEGO HeroQuest

LEGO Ideas LEGO HeroQuest

Liefhebbers van bordspellen en dan in het bijzonder de role playing variant, zullen HeroQuest of het concept daarvan herkennen. Het spel kent overeenkomsten met Dungeons & Dragons, maar leunt meer op fysieke karakters dan fictieve. Net als D&D bepaald een dungeon master het verhaal en verloop van het spel.

LEGO Ideas LEGO HeroQuest

Deze LEGO variant bevat bouwbare objecten die in het spel gebruikt kunnen worden, maar ook gebouwen de nodige wapens en natuurlijk een flinke selectie Minifigures.

LEGO Ideas LEGO HeroQuest

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Wil je meer weten over dit project? Dan kun je hem ook bekijken bekijken op LEGO Ideas. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je heel wat uitgelichte LEGO Ideas projecten die het bekijken waard zijn.

Laat van je horen!

Zie jij een LEGO HeroQuest set wel zitten? Denk je dat het project een kans maakt of zie je het niet zo snel gebeuren? Laat het weten in een reactie.