LEGO Ideas Legend of the Bionicle bereikt 10K supporters

3
1182
LEGO Ideas Legend of the Bionicle

Het LEGO Ideas Legend of the Bionicle project is de zevende dat de 10.000 supporters weet te bereiken. Hierdoor zal het in de derde reviewronde van 2019 strijden om als LEGO set uitgebracht te gaan worden.

LEGO Ideas Legend of the Bionicle

LEGO Bionicle was een zeer populair thema. Desondanks liep het met de populariteit uiteindelijk terug. Dit resulteerde dat LEGO een aantal jaren geleden de stekker uit Bionicle heeft getrokken. Sokodo is groot fan van LEGO Bionicle en heeft voor het 20 jarige bestaan van het thema een LEGO Ideas set ingezonden. Dit heeft hem geen windeieren gelegd, want het project heeft namelijk de 10K supporters binnen weten te slepen.

Het project bevat drie scene’s die belangrijkste gebeurtenissen uit het LEGO Bionicle universum vastleggen. In tegenstelling tot Bionicle karakters, heeft de maker gekozen voor een Nanofigure, een Minifigure en een bouwbaar figuur. Het display kan geroteerd worden.

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de derde LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Mocht je meer willen weten over dit project dan kun je hem bekijken op LEGO Ideas.

LEGO Ideas Legend of the Bionicle LEGO Ideas Legend of the Bionicle

Derde LEGO Ideas review 2019 projecten

• LEGO Ideas Queen: I want to Break Free
• LEGO Ideas Seinfeld 30th Anniversary
• LEGO Ideas The Legend of Zelda
• LEGO Ideas Planet Express Delivery Ship
• LEGO Ideas Ratatouille
LEGO Ideas LEGO Typewriter
• LEGO Ideas Legend of the Bionicle

Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit project en zie jij een officiële uitwerking graag zien als LEGO Ideas set? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.