LEGO Ideas Food Stand Diners bereikt 10.000 supporters

3
1802
LEGO Ideas Food Stand Diners

Het LEGO LEGO Ideas project van Frostbricks heeft de 10.000 supporters bereikt op LEGO Ideas. Dat betekent dat dit het derde Ideas project is die meegaat naar de 3e review van 2018.


LEGO Ideas Food Stand Diners

LEGO Ideas Food Stand Diners

We moeten allemaal wat gezonder eten. Althans dat is het devies van verschillende organisaties. Gezond eten maakt iedereen blij, maar zo nu en dan een vette hap halen doet ook erg goed. Voor Minifigures geldt natuurlijk hetzelfde. Alsmaar gezond voedsel, te zien aan de platte en strakke buikjes die ze hebben, maar het verlangen naar een friet met mayo, een hamburger en een lekker milkshake is groot. Wellicht dat ze in de toekomst geluk hebben. Dit LEGO Ideas Food Stand Diners project heeft namelijk de 10.000 supporters bereikt. LEGO zal in hun interne review bepalen of het een mooie set is om als LEGO Ideas set uit te brengen. De uitslag verwachten we pas laat in 2019.

LEGO Ideas Food Stand Diners

LEGO Ideas Food Stand Diners

Of LEGO wat in dit project ziet als LEGO Ideas set is nog even wachten tot de uitslag van de derde review-ronde van 2018. Mocht je meer willen weten over dit project dan kun je hem bekijken op LEGO Ideas.

De kandidaten voor de derde LEGO Ideas review ronde van 2018 zijn:


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit LEGO Ideas Food Stand Diners project en denk je dat dit een goede kandidaat zal zijn voor een LEGO Ideas set? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!