LEGO Ideas Community bereikt 10K supporters

6
3693
LEGO Ideas Community - Greendale Community College

Het tweede project dat zich weet te plaatsen voor de tweede LEGO Ideas review van 2020, is de Community – Greendale Community College. We vatten het project kort samen zodat jij precies weet wat je erbij voor kunt stellen.

LEGO Ideas Community

LEGO Ideas Community - Greendale Community College

Het Community project is gebaseerd op de gelijknamige sitcom. Het bleek een populair project te zijn, want het is de twee na snelste die de 10.000 supporters weet te bereiken. Mocht je nog nooit van de sitcom hebben gehoord, dan is dit niet zonder reden. De serie wist niet de meest indrukwekkende kijkcijfers neer te zetten. Toch is het vandaag de dag een cultklassieker geworden. Mocht je benieuwd zijn, dan kun je de serie bekijken via Netflix.

LEGO Ideas Community - Greendale Community College

De set bestaat uit een bouwbare Group Study Room F met aan de zijkanten en achterkant diverse verwijzingen naar ruimtes uit de serie zoals de Dean’s Office en de cafetaria. Er zijn Minifigures van Jeff, Britta, Annie, Shirley, Pierce, Troy, Abed, Dean Pelton en Chang toegevoegd.

LEGO Ideas Community - Greendale Community College

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Wil je meer weten over dit project? Dan kun je hem ook bekijken bekijken op LEGO Ideas. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je heel wat uitgelichte LEGO Ideas projecten die het bekijken waard zijn.

Wat vind jij van dit project?

We zijn benieuwd wat jij van dit LEGO Ideas Community project vindt en of je een dergelijke set wel kunt waarderen. Laat het weten in een reactie onder dit artikel.