LEGO Ideas Chocolate Candy Dispenser bereikt 10.000 supporters

3
1250
LEGO Ideas Chocolate Candy Dispenser

Na drie projecten die te maken hadden met ruimtevaart, bracht Steamboat Willy verandering in het soort thema dat de 10.000 supporters wist te bemachtigen. Voorlopig zit er trouwens ook geen project aan te komen die te maken heeft met ruimtevaart en dat beidt ruimte voor andere ideeën, zoals deze LEGO Ideas Chocolate Candy Dispenser van EDxAS. 

LEGO Ideas Chocolate Candy Dispenser

We kunnen er veel over vertellen, maar het idee mag duidelijk zijn. Hoewel de dispenser in dit geval M&M’s geeft kan het natuurlijk ook andere soorten snoep bevatten. Om een idee te krijgen hoe het precies werkt kun je hieronder het filmpje bekijken.

Of LEGO wat in de LEGO Ideas Chocolate Candy Dispenser inzending ziet als LEGO Ideas set, is nog even afwachten tot de uitslag van de tweede LEGO Ideas review ronde van 2018. We verwachten de uitslag ergens eind 2018. Wil je meer over dit project weten dan kun je hem vinden op LEGO Ideas.

De kandidaten voor de tweede LEGO Ideas review ronde van 2018 zijn:


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit LEGO project en denk je dat er een kans is dat LEGO hem uit gaat brengen? We zijn ook benieuwd of jij de set zou kopen mocht hij beschikbaar komen? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!