LEGO Ideas Brickwest Studios bereikt 10K supporters

3
4230
LEGO Ideas Brickwest Studios

Bricky Brick is geen onbekende op LEGO Ideas. Hij heeft tal van projecten op het platform staan die zeer populair zijn. Zijn nieuwste creatie – de Brickwest Studios – weet ook hoge ogen te gooien. Zo hoog zelfs, dat het project inmiddels de 10.000 supporters rijk is.

LEGO Ideas Brickwest Studios

LEGO Ideas Brickwest Studios

Bricky Brick (Paoko Sánchez) is het meest bekend van de Pirates of Barracuda Bay. De set weet LEGO fans aan te spreken en is een regelrechte eerbetoon aan het Pirates thema. Zijn nieuwste project is de Brickwest Studio.

LEGO Ideas Brickwest Studios

Het moge duidelijk zijn dat Paoko inspiratie heeft gehaald uit de Western en Studios thema’s, maar ook de oude wilde westen films. Je kunt door middel van de set zelf een verhaal bedenken. Er zijn speelfuncties verwerkt die dit mede mogelijk maken. Richt de camera’s op de acteurs en maak de volgende bolckbuster western. Voor de set stelt Paoko 10 Minifigures voor, waaronder een sheriff, director, bandit en makeup artist. Gezien het wilde westen, mogen paarden natuurlijk niet ontbreken. Bijgevoegd zijn twee knollen.

LEGO Ideas Brickwest Studios

Natuurlijk is het even afwachten tot de uitslag van de LEGO Ideas review of LEGO daadwerkelijk wat in dit project ziet. Wil je meer weten over dit project? Dan kun je hem ook bekijken bekijken op LEGO Ideas. Benieuwd wat er nog meer op LEGO Ideas te vinden is? Op deze pagina vind je heel wat uitgelichte LEGO Ideas projecten die het bekijken waard zijn.

Laat van je horen!

Zie jij een LEGO Brickwest Studios set wel zitten? Denk je dat het project een kans maakt of zie je het niet zo snel gebeuren? Laat het weten in een reactie.