LEGO Ideas 21320 Dinosaur Fossils

17
4962
LEGO Ideas 21320 Dinosaur Fossils

Nadat er gisteren een teaser werd geplaatst van de LEGO Ideas 21320 Dinosaur Fossils set, kondigt LEGO de set nu officieel aan. Lees hieronder alles wat je over de set moet weten.

LEGO Ideas 21320 Dinosaur Fossils

LEGO Ideas 21320 Dinosaur Fossils

De LEGO Ideas 21320 Dinosaur Fossils is vanaf 1 november te koop voor ÔéČ64,99 en bevat 910 onderdelen. De set bestaat uit drie bouwbare fossielen op een display in de vorm van een T-Rex, Pteranodon en een Triceratops. Er zijn twee Minifigures bijgevoegd. Een Paleontoloog met gereedschappen, een ei, botten, en een LEGO Sapiens skelet. De namen op de displays zijn stickers. Ironisch genoeg worden deze dinosaurusskeletten gemaakt van hun eigen overblijfselen ­čśë

LEGO Ideas 21320 Dinosaur Fossils

Collectible LEGO® Ideas Dinosaur Fossils toy for display!

Kom meer te weten over het leven op aarde miljoenen jaren geleden en bouw een adembenemend pronkstuk met deze verzamel- en speelset voor volwassenen: LEGO® Ideas 21320 Dinosaurusfossielen. De set bestaat uit 910 onderdelen en biedt een meeslepende, creatieve bouwervaring voor liefhebbers van natuurlijke historie. De authentieke details van de 2 dinosaurusskeletten (Tyrannosaurus rex en Triceratops) en het skelet van de pterosaurus Pteranodon zullen gegarandeerd in de smaak vallen. De modellen met een schaal van 1:32 zijn verstelbaar zodat je ze in levensechte houdingen kunt zetten en hebben elk hun eigen standaard. Zo kunnen ze samen met de figuur van een menselijk skelet net als in een museum worden tentoongesteld. Bovendien is de set inclusief een minifiguur van een paleontoloog met verschillende accessoires voor fantasierijk speelplezier. Kortom: dit archeologiespeelgoed is een geweldig cadeau met dinosaurusthema voor volwassenen die graag bouwen of hun passie voor natuurlijke historie met hun familie en vrienden willen delen.

LEGO Ideas 21320 Dinosaur Fossils

  • Een prachtige, gedetailleerde dinosaurusfossielenset met bouwbare en verstelbare speelgoedskeletten van de Tyrannosaurus rex, de Triceratops en de Pteranodon op een schaal van 1:32, elk met een eigen standaard om de modellen tentoon te stellen in je eigen LEGO┬« natuurhistorisch museum.
  • Inclusief een figuur van een menselijk skelet met standaard en een minifiguur van een paleontoloog met een bouwbaar krat, plus elementen van een dinosaurusei, een bot, een hoed en een boek voor creatieve rollenspellen.
  • Deze LEGO┬« Ideas dinosaurusset om te verzamelen bestaat uit 910 onderdelen en biedt een meeslepende en plezierige bouwervaring.
  • Ga je voor het eerst iets bouwen met LEGO┬« stenen? Maak je geen zorgen. Bij deze paleontologenset zit een boekje met eenvoudige bouwinstructies, fascinerende feiten over de Tyrannosaurus rex, Triceratops en Pteranodon en informatie over de fan die deze set heeft bedacht en de LEGO ontwerper die eraan heeft gewerkt.
  • Een geweldig cadeau met archeologisch speelthema voor LEGO┬« bouwers van 16 jaar en ouder en iedereen met een passie voor natuurlijke historie en dinosaurussen.
  • De skeletten van de pterosaurus en de dinosaurussen zullen gegarandeerd de aandacht trekken. Het speelgoedskelet van de T. rex is het grootste van de 3 modellen en is ca. 20 cm hoog en 40 cm lang.

Laat van je horen!

Wat vind jij van de LEGO Ideas 21320 Dinosaur Fossils set en denk je dat je hem aan jouw verzameling toe gaat voegen? Laat het weten in een reactie.