LEGO Hidden Side Magazine verschijnt 15 oktober

3
1113
LEGO Hidden Side Magazine

Ook in Nederland en België zal het LEGO Hidden Side magazine gaan verschijnen. De eerste editie verschijnt al snel en bevat een Jack Minifigure bevatten.

LEGO Hidden Side Magazine

De eerste editie verschijnt in Nederland op 15 oktober. De Belgische release weten we niet te vertellen, maar rond dezelfde periode lijkt ons aannemelijk. De prijs gaat net als andere LEGO magazines €4,99 zijn. In November en december zullen editie 2 en 3 in de winkels liggen.

LEGO HiddenSide_01_2019 (1)

Editie 1 gaat in op het verhaal van Jack die naar Newbury verhuist. Het is volgens Jack maar een saaie bedoeling. Snel ontdekt hij dat het stadje geteisterd wordt door spoken. Samen met Parker en J.B. gaat hij op spokenjacht. Het magazine zal twee poster bevatten en de nodige strips en puzzels. Natuurlijk mag een Minifigure niet missen. In dit geval een Minifig van Jack die – in tegenstelling tot wat er wordt vermeld – niet exclusief is.

Laat van je horen!

Wat vind jij van Hidden Side als thema en ben je van plan om het magazine in huis te halen? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.