LEGO Harry Potter Collection komt naar Xbox One en Nintendo Switch

1
191
LEGO Harry Potter Collection

Vorig jaar werd de LEGO Harry Potter Collection aangekondigd voor de PS4. De game is een remaster van de voorgaande Harry Potter games en bundelde jaren 1-7 samen voor een volledig avontuur op de huidige generatie consoles. De game is een jaar lang exclusief voor de PS4 beschikbaar geweest, maar komt binnenkort ook naar de Xbox One en de Nintendo Switch.


LEGO Harry Potter Collection

LEGO Harry Potter Collection

LEGO Harry Potter combineerd de kenmerkende humor van LEGO®-games samen met het universum van de Wizarding World voor een spannend verhaal vol spreuken, toverdranken en puzzels. Spelers beleven het volledige avontuur van LEGO® Harry Potter™, met inhoud uit de acht films, verbeterde graphics, omgevingen, verlichting en visuele effecten. Deze collectie bundeld de twee eerder LEGO Harry Potter Jaren games bij elkaar. Het bevat dus twee complete games, namelijk LEGO Harry Potter Jaren 1-4 en LEGO Harry Potter Jaren 5-7. Speel meer dan 200 favoriete personage’s vrij. Verken Sweinstein en gebruik toverspreuken met een vriend in coop.

In LEGO Harry Potter 1-4 speel verbind je de Lego steentjes van de Ligusterlaan tot het Toverschool Toernooi en beleef je magische Harry Potter avonturen in LEGO stijl! Speel als Harry, Ron, Hermelien of een van je andere favoriete figuren. Ontdek het kasteel van Zweinstein, de wegisweg en het Verboden Bos.Het spel heeft vier episodes met meerdere levels die vooral gebaseerd zijn op de eerste vier boeken en films.

LEGO Harry Potter 5-7 gaat over de laatste jaren van Harry Potter en zijn vrienden op Zweinstein. Het verhaal volgt de laatste vier films (Orde van de Feniks, Halfbloed Prins en Relieken van de Dood deel 1 en deel 2). In het spel moet de speler diverse toverdrankjes maken om verder te komen. Ook kan de speler gouden stenen sparen. Het spel bevat in totaal 24 levels en 16 lessen.

LEGO Harry Potter Collection

De game is op dit moment al te koop voor de PS4 en zal vanaf 31 oktober te koop zijn voor de Xbox One en de Nintendo Switch. De game is te koop bij de onderstaande retailers.

LEGO Harry Potter Collection PS4 

LEGO Harry Potter Collection Xbox One

LEGO Harry Potter Collection Nintendo Switch


We lezen graag jouw mening!

Ben jij van plan de game te gaan kopen voor de Xbox One of Nintendo Switch zodra hij beschikbaar is? Laat het ons weten in een reactie onder dit bericht of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links