LEGO Harry Potter 71043 Hogwarts Castle Designer Video

0
1233

Een tijdje geleden werd de set LEGO Harry Potter 71043 Hogwarts Castle officieel onthuld. LEGO heeft de LEGO Harry Potter 71043 Hogwarts Castle Designer Video van deze set naar buiten gebracht. Hierin wordt meer verteld over het ontwikkelingsproces en over de designers.

LEGO Harry Potter 71043 Hogwarts Castle Designer Video

Productomschrijving: 

Breng de magie tot leven op het LEGO® Harry Potter™ 71043 Kasteel Zweinstein™! Dit zeer gedetailleerde LEGO Harry Potter verzamelitem bestaat uit meer dan 6000 elementen en biedt een uitdagende en plezierige bouwervaring. Het zit boordevol hoogtepunten uit de Harry Potter filmreeks: torens, torentjes, kamers, klaslokalen, wezens, de Beukwilg™ en Hagrid’s huisje, plus nog veel meer herkenbare elementen. Met 4 minifiguren, 27 microfiguren waaronder leerlingen, professoren en standbeelden, en 5 Dementors vormt deze geavanceerde bouwset het perfecte cadeau voor iedere Harry Potter fan.

De set kost in Nederland en België €449,99, bevat 6020 onderdelen waaronder vier Minifigures en 27 Nanofigures. De set zal 15 augustus te koop zijn voor LEGO VIP leden en vanaf 1 september voor niet VIP leden.

Bekijk de set op LEGO Shop@Home


Jouw mening telt!

Wat vind jij van de LEGO Harry Potter 71043 Hogwarts Castle Designer Video en heeft de video ervoor gezorgd dat je extra enthousiast bent geworden of juist het tegenovergestelde?

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links

DELEN
Vorig artikelLEGO Overwatch Mini-site
Volgend artikelLEGO Ideas Fiat 500 F bereikt 10.000 supporters
Ik ben de jongste van het team. Geboren in België in 1995. Daardoor ben ik ook de enigste Belg van dit team. Sinds 2014 ben ik bij de Belgische Spoorwegen gaan werken. Hierdoor kwam ik eindelijk uit mijn Dark Ages. Met geld komt koopkracht en de verleiding was ineens groot. De set die me terug bracht is de 4561. Persoonlijk één van de mooiste 9V treinen dat er is. Momenteel is mijn favoriete thema, Creator Expert. Mijn rol bij Bouwsteentjes is de Facebook groep 'Verzamelaars' beheren. Tevens schrijf ik af en toe eens een artikel.