[Review] LEGO Friends 41364 Stephanie’s Buggy and Trailer

3
461
LEGO Friends 41364 Stephanie's Buggy and Trailer

LEGO Friends is een thema waar vaak overheen gekeken wordt. Dit is jammer aangezien LEGO vaak innovatieve LEGO Friends sets weet uit te brengen. Op Bouwsteentjes nemen we dus de tijd om hier meer aandacht aan te besteden. De eerste set die een review krijgt is Stephanie’s Buggy and Trailer.

LEGO Friends 41364 Stephanie’s Buggy and Trailer

LEGO Friends 41364 Box front

In de doos bevinden zich twee genummerde zakjes met LEGO onderdelen, een stickervelletje en instructieboekje. Met een prijs van €19,99 en totaal aan 166 onderdelen, komt de gemiddelde prijs per onderdeel uit op €0,12. Dit is een hogere prijs voor een set uit het Friends Thema dan normaal.

LEGO Friends 41364 inhoud

De Mini-dolls

LEGO Friends 41364 Stephanie

De set komt met een enkele Mini-doll van Stephanie. Ze is voorzien van een mooie print voor haar outfit en draagt een rokje. De benen hebben een huidskleur en de voeten zijn voorzien van een paar instappers. Aan de achterkant zijn de prints eerder miniem en wordt het grotendeels door het haar verborgen. Stephanie krijgt een stok met marshmallow als accessoire.

LEGO Friends 41364 Stephanie

De bouw

LEGO Friends 41364

Als eerste wordt er een kleine picknickplaats aan het water gebouwd. Ondanks dat het een kleine oppervlakte is is deze goed benut. Er zijn twee zitplaatsen aan het kampvuur waar de marshmallow gekarameliseerd kan worden. Om het wachten te overbruggen kan er swingball gespeeld worden. De set komt met twee dieren waaronder een hond en een kikker. Dit zijn allemaal leuke elementen waarbij een kind de creativiteit de vrije loop kan laten.

LEGO Friends 41364 Buggy

Stephanie kan niet zomaar op de aangewezen locatie raken en krijgt daarom een buggy met trailer. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van de typische kleuren van LEGO Friends. Alle extra details die te zien zijn worden door middel van stickers gerealiseerd. In de buggy is genoeg plaats om een Mini-doll en de hond te plaatsen. Aan de buggy hangt een trailer waar verschillende accessoires in te vinden te zijn. Stephanie krijgt een fiets en paddleboard met peddel mee. De deksel van de trailer kan geopend worden en onthuld allerlei andere accessoires. Al deze elementen dienen ter aanvulling om bij de picknickplaats te gebruiken.

LEGO Friends 41364 Trailer

Conclusie

LEGO Friends 41364 Stephanie's Buggy & Trailer

LEGO Friends 41364 Stephanie’s Buggy and Trailer is met name een leuke set voor kinderen. De set vraagt om de fantasy te gebruiken om er mee te kunnen spelen. Tevens kan de set goed in een lay-out gebruikt worden. Het is meer een speelset te noemen die niet zozeer gericht is volwassen verzamelaars. De Mini-doll is simpel maar bevat een mooie print op het lichaam. De prijs van deze set is te hoog voor wat het te bieden heeft.

Disclaimer

Deze review is mede mogelijk gemaakt door LEGO die ons voorzien heeft van een review-exemplaar. Dit geeft geen garantie voor een goed cijfer of positief commentaar. LEGO, noch medewerkers van, hebben op geen enkele invloed op de uitslag van de review en onze conclusie.

LEGO Friends 41364 Stephanie's Buggy and Trailer

7.3

Prijs/Kwaliteit

6.5/10

Speelplezier

8.5/10

Bouwplezier

7.0/10

Minifigures

7.5/10

Verzamelwaarde

7.0/10

Pluspunten

  • Leuke buggy en trailer
  • Veel accessoires toegevoegd
  • Biedt genoeg speelplezier

Minpunten

  • Te hoge prijs voor wat het te bieden heeft