LEGO Eiffel Tower – LEGO New York Magnet

8
2796
LEGO Eiffel Tower - LEGO New York Magnet

Begin deze maand kreeg de LEGO-fan weer genoeg keuze qua nieuwe sets. Twee accessoires – de LEGO Eiffel Tower en LEGO New York magneten – waren helaas absent en niet te bestellen. Sinds vandaag zijn ze te koop via LEGO. Voor ons een reden om jou daarvan op de hoogte te brengen.

LEGO Eiffel Tower – LEGO New York Magnet

De LEGO 854031 Statue of Liberty Magnet en de LEGO 854011 Eiffel Tower Magnet zijn ideaal voor op de koelkast. De Statue of Liberty is al opgebouwd, maar de Minifigure kan van de magneet verwijderd worden. Hierdoor is de Minifigure te gebruiken voor andere doeleinden dan enkel de magneet. Er zijn geen stickers aanwezig. De Eiffel Tower Magnet dient nog wel opgebouwd te worden. Het setje bestaat uit 29 onderdelen waaronder een “Bonjour” sticker. De statue of Libert Magnet gaat €4,99 kosten en de Eiffel Tower Magnet €9,99. Beide sets zijn vanaf nu te koop via LEGO.

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze nieuwe LEGO-magneten en ben je van plan ze aan de verzameling toe te voegen? We lezen graag of je ze liever koopt in het betreffende land als souvenir of in de winkel if via Shop@Home. Laat het weten in een reactie onder dit artikel.