LEGO Dimensions uitverkoop

2
2834
LEGO Dimensions Uitverkoop

Met het gerucht dat LEGO Dimensions misschien al in z’n laatste jaar zit kunnen we ons voorstellen dat verzamelaars van de sets, en dan met name de Minifigs, hun collectie zo compleet mogelijk willen maken. Op het moment kan je dit goedkoop doen doordat er uitverkoop is op alle LEGO Dimensions packs.

LEGO Dimensions Uitverkoop

Alle LEGO Dimensions Fun, Team, Level en Story packs hebben een korting van maar liefst 25%. Het mooie aan de actie is dat dit ook geldt op de al lager geprijsde sets en zo heb je al snel een aantal Fun Packs voor €5.98. Enkel de sets uit wave 8 zijn uitgesloten van deelname.

LEGO Dimensions Uitverkoop

Ook de Starter sets zijn goed geprijsd en als je besluit om te gaan beginnen met de game dan heb je hem al te pakken voor €28 voor de PS3, WiiU en Xbox 360 en voor de PS4 en Xbox One kost de Starter Pack maar €58.

De actie is enkel geldig bij de Intertoys en Bart Smit en voor het complete aanbod raden we je aan de beide webshops te bezoeken. Intertoys heeft op het moment de grootste voorraad.

Alle andere huidige LEGO aanbiedingen kan je vinden op onze LEGO Aanbiedingen pagina.

Jouw mening telt!

Heb jij je LEGO Dimensions collectie al compleet of ga jij profiteren van deze actie? We lezen het graag in een reactie onder dit artikel en je maakt dan automatisch kans op het winnen van een LEGO Polybag.

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website!
– Je alle LEGO aanbiedingen op deze pagina kan vinden!
– Je gemakkelijk kan reageren en discussiëren via Disqus!
– Je hier een LEGO Woordenboek kan vinden!