LEGO Deals: gratis LEGO Duplo speelmat, 40% korting, een gratis Chicken Suit Minifig en meer

0
5887
LEGO deals

LEGO deals, we houden er allemaal wel van en dat is ook niet zo gek met zo’n dure hobby als LEGO. Nu hebben we sinds kort een LEGO Aanbiedingen pagina waar jij constant op de hoogte bent van de beste LEGO deals, maar soms zijn er acties die we graag nog even vermelden als nieuws. Dit merendeels omdat niet iedereen op de hoogte kan blijven en een vermelding daarom prettig vinden.

Welnu, er zijn heel veel LEGO deals. De één iets interessanter dan de ander maar we willen er een aantal uitlichten.
LEGO deals
Zo krijg je nu bij besteding vanaf €25 een gratis LEGO Chicken Suit Guy Minifig. Veel winkels zijn al uitverkocht maar bij de Bart Smit en Intertoys geldt de actie nog.

LEGO deals

LEGO Duplo Speelmat

Een nieuwe interessante actie is de gratis LEGO Duplo speelmat. De actie is nu (nog) enkel geldig bij de Bart Smit en je kan de speelmat los bestellen voor €6.99, of gratis krijgen bij een bestelling van €30 aan LEGO Duplo Producten.

LEGO deals

Nog interessanter is dat Bart Smit en Intertoys nu tot 41% korting hebben op geselecteerde sets. Dit zijn voornamelijk sets die uit de handel gaan en je kan nu dus nog profiteren van een paar goede deals. Wat het allemaal nog aantrekkelijker maakt is dat de actie te combineren is met de gratis LEGO Chicken Suit Guy en de LEGO Duplo speelmat. De laatste geldt voorlopig enkel bij de Bart Smit.

Alle andere deals vind je op de LEGO aanbiedingen pagina die constant up to date gehouden wordt. Je kan hier lezen waar je de pagina kan vinden als je op de homepage van Bouwsteentjes.info bent.

Jouw mening telt!

Ga jij van deze actie profiteren of wacht je liever op een flinke korting bij een andere winkel? We lezen het graag in een reactie onder dit artikel of via social media.

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website!
– Je op deze pagina heel veel LEGO aanbiedingen kan vinden!
– Je hier een LEGO Woordenboek kan vinden!

*Op deze post zijn de ‘Over onze advertenties‘ voorwaarden van toepassing*