[Nieuws] LEGO DC Super Villains Launchtrailer vrijgegeven

2
258
LEGO DC Super Villains launchtrailer

Warner Bros. Games en LEGO hebben de LEGO DC Super Villains launchtrailer vrijgegeven in voorbereiding op de game die vanaf 17 oktober te koop zal zijn.

LEGO DC Super Villains Launchtrailer

Amsterdam, 11 oktober 2018 -Warner Bros. Interactive Entertainment, TT Games, The LEGO Group en DC Entertainment hebben een nieuwe trailer van LEGO® DC Super-Villainsvrijgegeven. De trailer toont, voor de lancering op 17 oktober, de chaos in een wereld zonder superhelden. Voor de eerste keer in een LEGO®-game kunnen spelers hun inner-schurk loslaten en naar hartenlust hun eigen personage creëren, met een eigen superkracht.

In LEGO® DC Super-Villains is de Justice League verdwenen en is de bescherming van de aarde overgelaten aan een groep nieuwe helden uit een parallel universum, die zich hebben uitgeroepen tot het ‘Justice Syndicate’. Beruchte DC-superschurken, zoals The Joker, Harley Quinn, Lex Luthor, Deathstroke, Killer Frost en vele anderen, ontdekken dat de nieuwste helden van de aarde misschien niet zijn wat ze beweren. Met het compleet aanpasbare superschurkpersonage van de speler in de hoofdrol moet dit team van kleurrijke wetsovertreders de krachten bundelen om de wereld te redden van deze onbekende superhelden zodat ze zelf kunnen regeren.

LEGO® DC Super-Villains is vanaf 17 oktober 2018 verkrijgbaar voor het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem, Xbox One X, Nintendo SwitchTM en pc.

LEGO DC Super Villains game kopen?

De LEGO DC Super Villains game is te koop via de onderstaande retailers. Let erop dat er drie verschillende edities te koop zijn. De game is op 17 oktober te koop voor de Playstation 4, Nintendo Switch en Xbox One.

LEGO DC Comics Super Villains LEGO DC Comics Super-Villains 17-10-18
LEGO DC Comics Super Villains LEGO DC Comics
Super-Villains Limited Edition
(incl. Lex Luthor Minifig)
17-10-18
LEGO DC Comics Super Villains LEGO DC Comics Super-Villains Deluxe Edition
(incl. Lex Luthor Minifig en Season Pass)
17-10-18

We zijn benieuwd naar jouw mening!

Zorgt de launchtrailer ervoor dat jij enthousiast bent geworden voor de game en ben je van plan de game aan je verzameling toe te voegen? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links