LEGO Creator Expert 10272 Old Trafford nu verkrijgbaar

19
9640
LEGO Creator Expert 10272 Old Trafford

Het jaar is nog maar net begonnen en LEGO kondigt al de eerste grote LEGO Creator Expert set aan; de LEGO Creator Expert 10272 Old Trafford. Mocht jij een voetbalfan zijn en niet weten wat je met de 13e maand of de nieuwjaarsbonus moet doen, dan heeft LEGO wellicht het antwoord. De set is vanaf nu te koop voor LEGO VIP leden.

LEGO Creator Expert 10272 Old Trafford

LEGO Creator Expert 10272 Old Trafford

Het Old Trafford stadion in LEGO vorm, is door LEGO Designer Mike Psiaki ontworpen vanwege het 110 jarige bestaan van het gebouw. De set bestaat uit 3898 onderdelen en hiermee creëer je hét voetbal station van Manchester United. De visuele elementen bestaan voornamelijk uit stickers, maar er zijn ook enkele bedrukte onderdelen toegevoegd. LEGO VIP-leden kunnen Old Trafford al vanaf vandaag in huis halen. De reguliere release is 1 februari 2020. De prijs van de set is €269,99.

LEGO 5006171 United Trinity

Gratis LEGO 5006171 United Trinity

Voor wie LEGO VIP lid is en de set al vroegtijdig in huis haalt, krijgt een gratis LEGO United Trinity set cadeau van LEGO. De enige voorwaarden zijn dat je aangemeld bent als LEGO VIP en je deze set koopt in de periode van 16-01-20 – 31-01-20. De aanbieding is geldig tot de genoemde datum of zolang de voorraad strekt. De aanbieding is ook geldig in de LEGO Brand Retail Stores. Let er wel op dat de voorraad hier beperkt kan zijn!LEGO Creator Expert 10272 Old Trafford

Manchester United fans zullen het geweldig vinden om deze grote LEGO® set van Old Trafford (10272) te bouwen en zo hun liefde voor een van ‘s werelds beroemdste voetbalclubs te tonen. De LEGO bouwset van het voetbalstadion biedt een leuke bouwuitdaging en is een spectaculaire blikvanger in elke kamer. Het ultieme cadeau voor Manchester United fans Trouwe Manchester United fans kunnen thuis of op het werk met deze replica van Old Trafford pronken. Deze LEGO® Creator sportset verschijnt in februari 2020, wanneer het stadion zijn 110-jarig jubileum viert. De bouwset voor volwassenen bevat diverse levensechte details, waaronder de spelerstunnel en het standbeeld van de United Trinity. Laat je passie tot leven komen met geavanceerde LEGO® sets! Met de geavanceerde LEGO® Creator Expert bouwsets kunnen volwassenen modellen bouwen die gebaseerd zijn op hun grootste passies, waaronder auto’s, gebouwen en stadions. Zodra je de meeslepende en leuke bouwuitdaging hebt weten te volbrengen, kun je het verzamelmodel van bouwstenen thuis of op kantoor neerzetten en aan iedereen laten zien.

LEGO Creator Expert 10272 Old Trafford

  • Een schitterende en gedetailleerde bouwset van Old Trafford voor volwassenen. Het perfecte cadeau voor Manchester United fans die hun onvoorwaardelijke steun aan de club willen tonen door middel van een LEGO® voetbalstadion!
  • De bouwset is een replica van Old Trafford met een schaal van 1:600. Dit gedetailleerde LEGO® voetbalstadion is een leuk en uitdagend bouwproject waarmee fans hun favoriete momenten van Manchester United kunnen herbeleven.
  • Voor het eerst is het mogelijk om met bouwstenen een replica van Old Trafford van Manchester United te bouwen. Het LEGO® voetbalstadion is zowel thuis als op het werk een echte blikvanger.
  • Deze grote LEGO® voetbalset voor volwassenen bestaat uit maar liefst 3898 onderdelen en is een geweldig cadeau voor fans van Manchester United. Bouwers zullen helemaal opgaan in het lange en uitdagende bouwproject en kunnen met de set hun passie voor de club tonen.
  • Het LEGO® model van het Old Trafford stadion van Manchester United is ca. 18 cm hoog, 47 cm lang en 39 cm breed. Het perfecte formaat voor talloze authentieke details, zoals de spelerstunnel en het standbeeld van Sir Alex Ferguson.
  • Voor deze geavanceerde bouwset zijn geen batterijen nodig. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het eindsignaal zal klinken in dit LEGO® voetbalstadion!
  • Deze LEGO® set biedt de ultieme bouwervaring en dankzij de eenvoudig te volgen, stapsgewijze instructies zul je dit bouwproces tot een goed einde brengen.
  • Met de LEGO® Creator Expert bouwsets voor gevorderden kunnen volwassenen zich op uitdagende bouwprojecten storten en verzamelobjecten bouwen die gebaseerd zijn op hun grootste passies, waaronder auto’s, gebouwen en stadions.
  • LEGO® stenen voldoen al meer dan 60 jaar aan de hoogste industrienormen, waardoor ze altijd consistent en compatibel zijn en iedere keer opnieuw eenvoudig uit elkaar te halen zijn.
  • Je weet dat je goed zit met LEGO® sets. Onze stenen en onderdelen zijn grondig getest en voldoen aan de strengste wereldwijde veiligheids-en kwaliteitsnormen.

Ga jij hem kopen of laten lopen?

We zijn benieuwd wat jij van deze set vindt en of je van plan bent hem in huis te gaan halen. Ben je blij met de keuze voor Manchester United, had je liever een andere voetbalclub gezien of zelfs een algemeen stadion zodat je er zelf een naam aan kunt plakken? Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.