LEGO Creator Expert 10258 London Bus onthuld 

9
7089
LEGO Creator Expert 10258 London Bus 

Net als met de LEGO Creator Expert 10252 Volkswagen Beetle, is de nieuwste telg in het LEGO Creator Expert auto serie er één die redelijk laat van een gerucht werd voorzien. Een paar dagen later verscheen de eerste afbeelding van de set via een Chinese LEGO Store kalender. Het moment waar we allemaal op gewacht hebben is de officiële aankondiging en je kan hem hieronder lezen.

LEGO Creator 10258

LEGO Creator Expert 10258 London Bus

LEGO Creator Expert 10258 London Bus 

De LEGO Creator Expert 10258 London Bus gaat in Nederland en België €129,99 kosten. De release is augustus met een early access voor LEGO vip leden vanaf 17 juli. 

Bouw een ode aan een wereldberoemd ontwerp met deze fraaie Londense dubbeldekker boordevol authentieke details zoals een felrood kleurenschema, brede voorruit, speciaal gemaakte banden met profiel, bestemmingsbord en een open instapplatform achter inclusief grijpstang, prullenbak voor gebruikte kaartjes, brandblusser en een halve wenteltrap naar het bovendek. Interessante functies zijn onder andere de motorkap die open kan met motor, de gedetailleerde bestuurderscabine met schuifdeur en het afneembare dak en bovendek voor toegang tot het gedetailleerde interieur inclusief versleten ogende stoel en diverse originele details zoals een achtergelaten paraplu, een krant, een leeg blikje en zelfs achtergelaten kauwgom. Inclusief omkeerbare posters met opdruk met naar keuze een reclame uit de vijftiger jaren of een hedendaagse versie. Dit LEGO® Creator Expert model is speciaal ontworpen om een uitdagende en plezierige bouwervaring te bieden, met een vleugje nostalgische charme.

  • Deze Londense bus bevat een hele reeks uit steentjes opgebouwde extra’s en details, zoals grote ramen, een felrode carrosserie met ronde lijnen, een panorama-voorruit, omkeerbare posters met opdruk, speciale banden met profiel en een bestemmingsbord. Inclusief motorkap die open kan met motor, gedetailleerde bestuurderscabine met schuifdeur en een afneembaar dak en bovendek voor toegang tot het gedetailleerde interieur.

 

  • Interieurdetails: versleten ogende stoelen en een open instapplatform achter inclusief grijpstang, prullenbak voor gebruikte kaartjes, brandblusser en een halve wenteltrap naar het panoramadek. Aanvullende authentieke details: een vergeten paraplu, een krant, een leeg blikje en achtergelaten kauwgom.
  • Kies je favoriete tijdperk met de omkeerbare posters op miniatuurformaat met een reclame uit de vijftiger jaren of een hedendaagse versie.
  • Haal het dak en het bovendek eraf voor toegang tot het gedetailleerde interieur.
  • Duw de schuifdeur open en kijk in de gedetailleerde bestuurderscabine met brede panorama-voorruit.
  • Maak de motorkap open en bekijk de motor.
  • Speciale elementen: banden met standaardprofiel (nieuw in augustus 2017), rode kwartbogen, rode bogen en 1x1x1 A2/3 stenen met verticale noppen.
  • Deze set bevat meer dan 1680 onderdelen.
  • Het model past qua schaal bij andere modellen uit de LEGO® Creator Expert voertuigenserie.
  • Afmetingen: ca. 18 cm hoog, 34 cm lang en 13 cm breed.

LEGO Creator Expert 10258 London Bus  LEGO Creator Expert 10258 London Bus  LEGO Creator Expert 10258 London Bus  LEGO Creator Expert 10258 London Bus  LEGO Creator Expert 10258 London Bus  LEGO Creator Expert 10258 London Bus  LEGO Creator Expert 10258 London Bus  LEGO Creator Expert 10258 London Bus 

Jouw mening telt!

Vind jij deze LEGO Creator Expert 10258 London Bus een gave set en denk jij dat je hem op dag één gaat kopen? Of wacht je liever tot er dubbele vip punten zijn?

Wist je dat:

– Je elke maand kans maakt op het winnen van een LEGO Polybag?
– Je kans maakt door te reageren op de website?
– Je alle huidige promoties en actie op onze LEGO aanbiedingenpagina kan vinden?
– Je jezelf een LEGO Expert kan noemen als je al deze afkortingen en synoniemen op de LEGO Woordenboek uit je hoofd kent?