LEGO City 60099 Advent Calendar 2015, Dag 24 – Met terugblik op alle cadeaus!

0
371

De tijd is aangebroken voor ons laatste vakje van de LEGO City Advent Calendar 2015. Vakje 24 is al enige over en na vandaag zullen we weer een jaar moeten wachten op een nieuwe reeks met dagelijkse verassingen. Natuurlijk zijn wij erg benieuwd naar jouw favoriete cadeautje uit de Advent Calendar. Daarom bespreken we onder het gebruikelijke artikel alle elementen nog even kort na… 

IMG_4308

Na het openen van 23 vakjes is zelfs het openen van het 24ste vakje nog een beetje spannend. Veel van ons wisten waarschijnlijk al wat er achter het deurtje zat. Als je namelijk op de voorkant van de doos hebt gekeken, miste we nog 1 minifiguurtje en dat is de kerstman. De kerstman vinden we vandaag achter deurtje 24 en kerstavond kan nu al niet meer stuk. Het zakje met 7 onderdelen bevat 1 extra baard.

IMG_4309

De kerstman is uniek wegens het hoofdje. Het geprinte lichaam en de rest van de onderdelen hebben we eerder voorbij zien komen. De kerstman is er dit jaar zelfs iets op achteruit gegaan aangezien hij dit jaar geen koekje heeft gekregen!

IMG_4310
IMG_4311

We plaatsen de kerstman op zijn trein zodat hij vanavond pakjes uit kan delen. Was de LEGO City Advent Calendar van 2015 beter dan die van 2014? Ik vind het lastig! Heel vernieuwend was het niet, wellicht iets verbeterd ten opzichte van vorig jaar…

IMG_4325

Alle cadeaus uit de LEGO City Advent Calendar (60099) 2015

Na 24 mini setjes hebben we heel wat reserveonderdelen over! Het zijn gelukkig niet alleen standaard studs en steentjes… We hebben leuke reserve onderdelen gekregen als de muziekspeler, telefoon en camera.

IMG_4326

Van de 24 setjes kunnen we 4 setjes gebruiken om onze LEGO City aan te kleden. De lantaarnpaal is wat aan de lage kant en daarom bij ons niet zo in de smaak gevallen. De mini schaatsbaan die we kregen op dag 3 is voor ons de grote winnaar van deze 4 setjes.

IMG_4327

Ook is onze LEGO City aangevuld met 2 nieuwe voertuigen. Aan de linkerkant de sneeuwscooter van de agent en aan de rechterkant de trein van de kerstman. Die kersttrein bestaat overigens uit 2 setjes die je aan elkaar kunt koppelen. De wagon kun je tevens voorzien van cadeaus.

IMG_4328

Om je LEGO City nog verder in de kerstsfeer te brengen, hebben ze nog 4 elementen toegevoegd. De sneeuwpop heeft een goed make-over gekregen dit jaar. De stoel viel wat minder in de smaak…

IMG_4329

Bij kerst horen cadeaus. We zijn verwend met maar liefst 6 cadeautjes! Zie je maar 5 setjes? Dat kan kloppen… De spaceshuttle bestaat namelijk uit 2 gedeeltes. Wat vind jij het leukste cadeautje? Het is lastig kiezen maar ik ga voor de bulldozer. Puur omdat er hier met weinig steentjes een leuk setje gecre├źerd is.

IMG_4331

Ook hebben we een aantal leuke minifiguren mogen ontvangen. De kerstman is de meest populaire uiteraard maar ook de hond en overige figuren met accessoires zijn erg leuk.

IMG_4332

Tot slot wil ik jullie bedanken voor alle leuke reacties de afgelopen dagen en wens jullie allemaal een hele fijne kerstavond en kerstdagen! Houdt ook tijden de kerstdagen Bouwsteentjes.info in de gaten… Wij hebben wat leuke items in petto ­čśë

Benieuwd naar de LEGO Star Wars Advent Calendar? Ook Michiel heeft 24 dagen lang zijn uiterste best gedaan om jullie te voorzien van de dagelijkse updates. Wat vinden jullie van complete LEGO City Advent Calendar 2015? Laat het weten via een reactie onderaan de pagina of reageer via social media.