Gratis instructies LEGO BrickHeadz Bassie en Adriaan

4
1023
LEGO BrickHeadz Bassie en Adriaan

TAFOL Brickography (Niels Huyzer) heeft tijdens een MOC wedstrijd van LowLUG een LEGO BrickHeadz Bassie en Adriaan MOC gemaakt. Gezien de bekendheid van de serie en omdat ze andere LEGO fans de kans willen geven deze twee iconische tv personages na te kunnen bouwen in LEGO BrickHeadz formaat, heeft Ruben Ras instructies van de MOC gemaakt. 

LEGO BrickHeadz Bassie en Adriaan

Het bouwen van de BrickHeadz is eenvoudig. Het enige wat jij hoeft te doen is te zorgen dat je de benodigde LEGO onderdelen in huis hebt om het model daadwerkelijk te kunnen bouwen. Hieronder vind je een galerij met alle pagina’s van de instructies. Wil je de instructies liever downloaden via PDF dan kan dat via de onderstaande link naar onze Google Drive waar we de instructies als PDF bestand hebben opgeslagen.

LEGO BrickHeadz Bassie en Adriaan instructies

Heb je de benodigde LEGO steentjes niet in je collectie zitten, dan kun je ze onder andere bestellen via  BrickLink, BrickOwl of LEGO Bricks & Pieces.

Dank aan Niels Huyzer en Ruben Ras voor het maken van de MOC en het vrijgeven van de bouwinstructies!


Jouw mening telt!

Wat vind jij van de LEGO BrickHeadz Bassie en Adriaan MOC en ben jij van plan om de MOC na te gaan bouwen? Laat jouw mening achter in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Dit LEGO Woordenboek maakt van jou binnen no time een LEGO expert!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!