LEGO BrickHeadz 41597 Go Brick Me

6
2457
LEGO BrickHeadz 41597 Go Brick Me

Tijdens de NYTF18 had LEGO het één en ander aan LEGO sets ter display staan. Hoewel de meeste zomer sets enkel voor retailers zichtbaar waren, waren er een aantal sets die voor het brede publiek te bekijk stonden. Zo ook de LEGO BrickHeadz 41597 Go Brick Me.

LEGO BrickHeadz 41597 Go Brick Me

LEGO BrickHeadz 41597 Go Brick Me
Foto: The Brick Show

Met de LEGO BrickHeadz 41597 Go Brick Me kun je jezelf of een ander nabouwen. In de set zitten de nodige steentjes en accessoires in een breed scala aan kleuren zodat je met gemak een creatie kunt maken die lijkt op jezelf of iemand die je kent. De set zal ongeveer €29,99 gaan kosten en bevat in totaal 708 onderdelen. De release van de set is in april dit jaar.

LEGO BrickHeadz 41597 Go Brick Me
Foto: The Brick Show
LEGO BrickHeadz 41597 Go Brick Me
Foto: The Brick Show

Jouw mening telt!

Wat vind jij van de LEGO BrickHeadz 41597 Go Brick Me en denk je dat je de set gaat kopen of vind je het een overbodige luxe? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Dit LEGO Woordenboek maakt van jou binnen no time een LEGO expert!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!