LEGO Brick Sketches

3
1433
LEGO Brick Sketches

Onze collega’s van Brickset hebben van LEGO een viertal Brick Sketches toegestuurd gekregen. Deze nieuwe sets zijn gebaseerd op het werk van Chris McVeigh.

LEGO Brick Sketches

LEGO Brick Sketches
Foto: Brickset

Voordat Chris Mcveigh een LEGO Designer werd, was de man zeer actief op o.a. Flickr, zijn eigen website (met veel gratis bouwinstructies) en heeft hij een aantal boeken uitgebracht met instructies van zijn eigen gemaakte MOC’s. Zijn Brick Sketches genoten veel populariteit. Zoveel zelfs, dat LEGO nu officiële LEGO Brick Sketches sets uit gaat brengen. Deze sets zijn natuurlijk gemaakt en bedacht door Chris.

LEGO Brick Sketches
Foto: Brickset

In dit nieuwe thema zullen in eerste instantie vier sets verschijnen, een First Order Stormtrooper, BB-8, The Joker en Batman. Er is door LEGO geen informatie gegeven over het aantal onderdelen en de prijs van de sets. Volgens Brickset bestaat die van The Joker uit zo’n 170 onderdelen. De prijs die de ronde doet is €20. Neemt de prijs vooralsnog met een korreltje zout. LEGO is momenteel de zomer sets toe aan het voegen op Shop@Home. Zodra we meer weten over de prijs en de onderdelen, zullen we dit artikel van een update voorzien. Wel weten we met zekerheid te vertellen dat de sets vanaf 1 juni te koop zullen zijn.

  • LEGO Brick Sketches 40391 First Order Stormtrooper
  • LEGO Brick Sketches 40431 BB-8
  • LEGO Brick Sketches 40386 Batman
  • LEGO Brick Sketches 40428 Joker
LEGO Brick Sketches
Foto: Brickset

Laat van je horen!

Wat vind jij van deze LEGO Brick Sketches? Zou je zelf dergelijke sets gaan kopen, ken je iemand die hier enthousiast over is of zie je niets in dit nieuwe thema. We lezen ook graag welke karakters jij graag de Brick Sketches behandeling ziet krijgen. Laat het weten in een reactie onder dit artikel.