LEGO Brawls beschikbaar

1
1526
LEGO Brawls beschikbaar

In mei kondigde LEGO aan dat ze LEGO Brawls exclusief voor Apple Arcade uit gaan brengen. De game is toegevoegd aan de bibliotheek op Apple Arcade en vanaf nu speelbaar.

LEGO Brawls beschikbaar

LEGO Brawls is een 4v4 multiplayer vechtspel waarin je in het LEGO universum tegen andere spelers vecht. Je kunt een kakakter maken, samen werken met teamleden en de strijd aangaan in een variatie aan locaties. Om het uitdagend te maken zijn er uitdagingen, missie en power ups beschikbaar. De game is exclusief speelbaar via Apple Arcade. Of er ook een release op Android devices plaats gaat vinden is niet zeker.

In dit vechtspel voor meerdere spelers vliegen de blokjes je om de oren, met het LEGO-universum als strijdtoneel. Spelers kunnen hun eigen personages maken, samen met teamgenoten machines bouwen en besturen, en zo samen het gevecht aangaan.

Laat jouw mening horen!

Heb jij Appel Arcade en ben je van plan dit spel te gaan spelen? We zijn ook benieuwd wat jij vindt dat deze game exclusief is voor Apple Arcade. Laat van je horen in de reacties.