LEGO sets binnenkort uit de handel

12
22289
LEGO sets binnenkort uit de handel
Laatste update: 31-10-2019

Er verschijnen doorheen het jaar heel wat nieuwe LEGO sets. Dat betekent dat er een moment komt dat er ruimte gemaakt moet worden. Op het moment houdt LEGO een uitverkoop met heel wat sets die wellicht interessant kunnen zijn om nog in huis te halen. Maar dat is niet alles, want The Brick Fan heeft uit een betrouwbare bron een lijst gekregen met sets die dit jaar nog uit de handel gaan.

LEGO sets binnenkort uit de handel

Met ruim 117 sets verdeeld over 19 thema’s, is het goed mogelijk dat er een set tussen zit die jij wellicht nog aan de verzameling toe wilt voegen. Op het lijstje hieronder is te lezen welke sets dit jaar nog uit de handel gaan. Het kan zijn dat de lijst nog aangevuld gaan worden. Sla in ieder geval je slag zolang het kan.


lego-architecture-banner

lego-city-banner

lego-creator-expert-banner

lego-creator-banner

lego-classic-banner

lego-exclusives-banner

lego-dc_super-heroes_banner

frozen-lego-banner

lego-friends-banner

LEGO Banner

LEGO Harry Potter Banner

IDEAS-BANNER-LEGO

LEGO Marvel banner

lego-minecraft-banner

LEGO Ninjago Banner

LEGO Overwatch Banner

lego-speed-champions-banner

lego-starwars-banner

lego-technic-banner

lego-tlm2_banner


Op dit moment zijn er de nodige sets in de uitverkoop bij LEGO te vinden. Merendeel van de sets in de uitverkoop staan op de bovenstaande lijst. Het kan zijn dat LEGO de uitverkoop de komende tijd nog aan gaat vullen. Houd de pagina daarom ook goed in de gaten. Vanwege wetgeving is er in België momenteel geen uitverkoop.

We lezen graag jouw mening!

Zijn er nog sets die jij interessant vindt en nog van plan bent in huis te halen? We lezen het graag in een reactie onder dit artikel of via social media.

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links