LEGO Aston Martin op komst?

5
3583
LEGO Aston Martin

Via twitter heeft LEGO een tweetje naar Aston Martin gestuurd vanwaaruit af te leiden is dat we op den duur een LEGO Aston Martin set kunnen gaan verwachten.

LEGO Aston Martin

De tweet die LEGO verstuurde kun je hieronder bekijken. Kort samengevat tweet LEGO dat ze aan het nadenken zijn om een speciaal geheim model te bouwen die een geheim agent uit de nesten kan houden. Ze sluiten de tweet af met #LicenceToBuild.

LEGO Aston Martin

Nu kunnen we hier het één en ander uit afleiden. Of ze komen met een aantal sets gebaseerd op de James Bond films of ze zijn bezig met een Aston Martin model in bijvoorbeeld het LEGO Creator Expert thema. Nu lijkt ons de eerste optie onwaarschijnlijk vanwege het gebruik van geweld en geweren, maar de tweede optie is minder onwaarschijnlijk dan al niet enigszins voor de hand liggend.

LEGO Aston Martin

We hebben op de redactie wat gedachten uitgewisseld en we zijn ervan overtuigd dat het een Aston Martin set gaat worden. Hoogstwaarschijnlijk iets in de trant van een DB5. Daarnaast herinnert Hayo zich een interview van New Elementary met LEGO Designer Samuel Johnson waarin Johnson uitlegt waarom de Jaguar E-Type niet door de LEGO Ideas reviewronde is gekomen.

“We love the car as well, but unfortunately it clashed with another product that we have coming, without saying too much”

Nu is een Jaguar natuurlijk niet direct een Aston Martin, maar de gelijkenissen zijn er wel, vooral als je naar de klassieke modellen van beide merken kijkt. Om deze redenen denken we dat een LEGO Creator Expert Aston Martin DB5 er op korte termijn aan zit te komen. Op korte termijn is dan echt korte termijn, want op de Amerikaanse LEGO Store kalender van juli is te zien dat LEGO met twee nieuwe LEGO sets komt met een VIP Early Access.

LEGO Aston Martin

We houden jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen omtrent een LEGO Aston Martin set.


Jouw mening telt!

Wat vind jij van dit nieuws en denk jij dat we inderdaad een Astin Martin set kunnen gaan verwachten? We zijn benieuwd en lezen jouw mening met plezier in een reactie hieronder of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Dit LEGO Woordenboek maakt van jou binnen no time een LEGO expert!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!