LEGO 60063 City Advent Calendar, Dag 19

0
279
LEGO 60063 City Advent Calendar dag 19

Het is vandaag alweer 19 december en dat betekend dat we ons 19e vakje gaan openen. Ik heb geen flauw idee wat we kunnen verwachten maar ik hoop op een aangename verrassing. Aangezien we het einde naderen hoop ik dat we het beste nog krijgen maar of dat echt zo is… 

LEGO 60063 City Advent Calendar dag 19

We openen het vakje en ik wordt opeens heel vrolijk… Ik ben namelijk gek op kip! Ow wacht het is een kalkoen maar daar doen we het ook voor. De kalkoen staat op een tafeltje samen met een fles bier en 2 wijnglazen. Je gaat me toch niet vertellen dat ik de kalkoen met 3 man moet delen hé?

LEGO 60063 City Advent Calendar dag 19

We openen het zakje en vinden 11 onderdelen. Alle onderdelen kunnen we gebruiken en krijgen helaas geen extra onderdelen vandaag.

LEGO 60063 City Advent Calendar dag 19

De kalkoen is een leuk LEGO stukje die we niet vaak zien. Eten en drinken hoort natuurlijk bij kerstmis en om diezelfde reden kom ik altijd wel een paar kilo aan in de maand december.  We bouwen het tafeltje en plaatsen het hoofdgerecht met de nodige drankjes.

LEGO 60063 City Advent Calendar dag 19
LEGO 60063 City Advent Calendar dag 19

De tafel met lekkernijen is een leuke toevoeging. Echter begint het langzamerhand wel een bij elkaar geraapt zooitje te worden als je het mij vraagt. Er zitten elementen in de Advent Calendar die als een leuke toevoeging aan je kerstdorp dienen. Andere stukken zoals de tafel met kalkoen van vandaag zijn grappig maar waar moet je dit plaatsen? Als het nou een wat grotere tafel zou zijn met wat stoelen had het al een heel ander verhaal geweest. Zouden we nu morgen stoelen krijgen? Ik denk het niet… Bedankt voor het lezen en graag tot morgen.

LEGO 60063 City Advent Calendar dag 19