LEGO 40251 Mini Piggy Bank Instructions

2
1360
LEGO 40251 Mini Piggy Bank

Ergens deze zomer zullen we in de EU de LEGO 40251 Mini Piggy Bank gratis krijgen als promotie bij een bestelling. Details omtrent de precieze datum en minimaal te besteden bedrag zijn nog onbekend, maar als je wilt kan je wel alvast de instructies downloaden en deze spaarpot bouwen.

LEGO 40251 Mini Piggy Bank Instructions

LEGO 40152 Mini Piggy Bank

De LEGO 40251 Mini Piggy Bank is een 3in1 set en de instructies geven je de mogelijkheid om alle drie de sets te bouwen. Dit is natuurlijk wel afhankelijk van de onderdelen die je in huis hebt, maar zover we kunnen zien zitten er geen unieke parts tussen.

Je kan de LEGO 40251 Mini Piggy Bank instructions hier downloaden (PDF)

Heb je liever de volledige set dan zal je nog even moeten wachten op de promotie. De set geeft je de mogelijkheid maar één van de bouwwerken te maken en als je ze alle drie naast elkaar zou willen hebben staan heb je 3 sets nodig. Je kan natuurlijk ook Bricklink of Brickowl gebruiken om de benodigde onderdelen te bemachtigen.

Jouw mening telt!

Ga jij gebruik maken van deze instructies of wacht je liever op de daadwerkelijke promotie zodat je het originele setje aan je collectie toe kan voegen?

Wist je dat?

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website!
– Je op deze pagina heel veel LEGO aanbiedingen kan vinden!
– Je hier een LEGO Woordenboek kan vinden!
– We de geschiedenis van het LEGO logo uitgebreid hebben besproken!