LEGO 4000026 LEGO House Tree of Creativity

5
3318
LEGO 4000026 LEGO House Tree of Creativity

Via het LEGO Ambassador Netwerk heeft LEGO de LEGO 4000026 LEGO House Tree of Creativity aangekondigd. De set zal een LEGO House exclusive zijn en is het kleine broertje van de LEGO 4000024 LEGO House Tree of Creativity die enkel via de LEGO Inside Tour te verkrijgen was.

LEGO 4000026 LEGO House Tree of Creativity

LEGO 4000026 LEGO House Tree of Creativity

De set is een kleinere versie van de LEGO 4000024 LEGO House Tree of Creativity set die exclusief was voor deelnemers van de LEGO Inside Tour in 2017. De set is gebaseerd op de Tree of Creativity die in het LEGO House staat. Steen Sig Andersen was de ontwerper van het LEGO Inside Tour model en is gevraagd om een retail variant te maken van de set.

”The former Tree of Creativity box has proven to be an iconic model for the LEGO House and it makes a lot of sense to also offer a Tree of Creativity to the guests of LEGO House. But it was very important that the two models were not identical as we would not take away the originality from the Inside Tour guests in 2017″

De set verschilt dus van het origineel en hieronder is te lezen wat de grote verschillen zijn en wat de totale oplage van de set is.

LEGO 4000026 LEGO House Tree of Creativity

Zoals gezegd is de set exclusief verkrijgbaar in het The LEGO House, kent een oplage van 10.000 stuks en kost 599 DKK (± €85). Als je er één wilt hebben dan kun je dit realiseren door het The LEGO House te bezoeken of via een kennis die een reisje gepland heeft naar het The LEGO House.


Jouw mening telt!

Wat vind jij dat LEGO de set ook als retail-set uitbrengt en ben je van plan de set aan je verzameling toe te voegen of laat je hem aan je voorbij gaan? Laat ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!
– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Dit LEGO Woordenboek maakt van jou binnen no time een LEGO expert!
– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!