LEGO 2.0 Locking Notebooks op komst

1
1468
LEGO 2.0 Locking Notebooks

LEGO kantooraccessoires zijn de afgelopen jaren in grote diversiteit verschenen. Ook in de toekomst kun je nodige nieuwe accessoires verwachten. Waaronder deze LEGO 2.0 Locking Notebooks.

LEGO 2.0 Locking Notebooks

De LEGO 2.0 Locking Notebooks zullen in diverse kleuren beschikbaar zijn en geeft je natuurlijk de mogelijkheid om notities op te schrijven. In het boek zit een pen verwerkt. Deze pen heeft twee doelen. Je kunt er logischerwijs mee schrijven, maar het zorgt er ook voor dat het boek kan sluiten. Door de Studs op de pen en in het boek, klikken ze vast. De cover is van zacht materiaal en bevat een opdruk van een 2×2 LEGO-steen. Mocht de pen niet in het boek zitten, dan is er nog een elastische band aanwezig om het boek te sluiten. Het boek verschijnt in 12 verschillende kleuren. Overige info en waar ze te koop zijn vind je onder de galerij.

Het LEGO Locking Journal-notitieboek maakt gebruik van authentieke LEGO-stenen voor zowel de notitieboeksluiting als de gelpen die in het pakket zit. De hoes is gemaakt van soepel en elastisch materiaal, versierd met verhoogde details van de klassieke LEGO 2×2 steen. Het notitieboek kan worden gesloten met een elastische band wanneer de pen niet op zijn plaats zit. Dankzij de kleurvariaties is het LEGO Locking Journal-notitieboek het perfecte cadeau voor alle fans van de LEGO-wereld!

Release: mei 2020
Prijs: ± €20,00 – €25,00
Inclusief: gelpen
Waar te koop: Bol.com | Captain-hook.nl

Wat vind jij van deze notitieboeken en denk je dat je hier handig gebruik van kan maken? We zijn ook benieuwd of jij overweegt zo’n notitieboek aan te schaffen. Laat het weten in een reactie onder dit artikel.