Kras en win LEGO Festival

7
1638
Kras en win LEGO Festival

Bij de Intertoys is er op het moment het Kras en win LEGO Festival waarbij je veel LEGO prijzen kunt winnen. 

Kras en win LEGO Festival

Met het kras en win LEGO Festival krijg je bij elke online bestelling tot 14 oktober 5 krasloten. De krasloten kunnen een prijs bevatten en met meer dan 75.000 LEGO prijzen is de kans dat je iets wint aan de hoge kant. De actie is ook geldig in de winkel, maar daar krijg je maar 1 kraslot per €10 aankoop. Hierdoor geven online aankopen iets meer kans op het winnen van een prijs.

De prijzen die je kunt winnen zijn onder andere 1x hoofdprijs van een reis naar LEGOLAND Billund voor vier personen en 5x een prijs van je lengte in LEGO sets. De rest van de prijzen zullen bestaan uit LEGO Polybags. Voor de voorwaarden en een overzicht van de prijzen kun je deze pagina bezoeken op Intertoys.

Extra profiteren kan ook want de Intertoys geeft nu namelijk 20% korting op LEGO City Arctic en 20% korting op LEGO Duplo!

Kras en win LEGO Festival


Jouw mening telt!

Wat vind jij van deze kras en win festival en ben jij van plan een kansje te wagen of laat je de actie aan je voorbij gaan? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links