[Jouw mening] LEGO VIP Rewards Centre enquête (verlengt)

6
1133
WAT VIND JIJ VAN HET LEGO VIP REWARDS CENTRE?

Het LEGO VIP Rewards Centre is nu een week geleden gelanceerd. Dit ging niet zonder slag of stoot en LEGO is nu druk bezig de puntjes op de spreekwoordelijke i te zetten. Omdat we benieuwd zijn naar jouw mening, hebben we onafhankelijk een korte enquête gemaakt. Dit onderzoek neemt maximaal 5 minuten in beslag en de uitslag wordt nadien gedeeld met LEGO. Hierdoor kun jij LEGO direct belangrijke feedback geven over het nieuwe VIP programma. De vragen bestaan meerkeuzevragen, je hoeft dus niets te typen 😉

LEGO VIP Rewards Centre enquête

Het onderzoek loopt goed, maar we willen toch iets meer reacties ontvangen. Daarom hebben we de enquête verlengt tot en met zondag 28 juli. We willen je vragen om je feedback door te geven.

Je kunt de enquête direct hieronder invullen en als je gebruik maakt van de mobiel via deze link. Het is volledig onafhankelijk en er worden door ons geen persoonsgegevens opgeslagen. Mocht je toch willen vermelden dat jij de vragenlijst hebt beantwoord, dan kun je dat altijd laten weten. Invullen kan tot en met 24 juli 2019 waarna we de resultaten zullen bekijken en aan LEGO zullen overhandigen.

Laat van je horen!

Heb jij de tijd genomen om de vragen te beantwoorden en wil je nog iets melden waar niet naar gevraagd wordt. Dan kun je dit aan het einde van het onderzoek als reactie laten weten. Dit mag natuurlijk ook gewoon onder dit artikel.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over de geschiedenis van het LEGO logo!
– Word een LEGO expert met dit handige LEGO Woordenboek!

Dit artikel bevat affiliate/gesponsorde links