Is het einde voor LEGO Nexo Knights in zicht? 

8
2931

Update: Het gerucht blijkt gelukkig niet waar te zijn!

Er gaat een gerucht rond dat LEGO gaat stoppen met LEGO Nexo Knights. Het stoppen van het thema zal vrij abrupt zijn en de sets die deze zomer gepland staan worden niet uitgegeven. Meer over dit gerucht kan je hieronder lezen.

Update:

LEGO designer Mark Stafford heeft aangeven dat dit gerucht niet waar is. Daarmee is het gerucht dus ontkracht. Gelukkig maar want we konden het ons al niet voorstellen dat dit thema zo kort verkrijgbaar zou zijn.


Origineel bericht:

Volgens Block Magazine, die het gerucht naar buiten brengt in de april editie van het blad, zal LEGO gaan stoppen met Nexo Knights. Blocks Magazine geeft daarnaast ook aan dat LEGO al deze zomer zal gaan stoppen met het thema en dat de zomer sets wellicht niet eens in de winkels zullen gaan verschijnen.

Of dit gerucht waar is durven we niet te zeggen. LEGO heeft voor dit thema namelijk alles uit de kast gehaald qua pr en reclame. Naar ons idee is er een geslaagd thema neergezet dat veel meerwaarde biedt als het gaat speelbaarheid. Natuurlijk is het thema gericht op kinderen en de reacties van volwassenen over het thema zijn dan ook niet altijd positief, maar daar hangt het uiteindelijk niet van af.

We houden dit nieuws in de gaten en zodra we meer weten zullen we jullie dat melden.

We horen graag jouw mening!

Wat vind jij van dit gerucht en kan jij je er in vinden of zet jij je vraagtekens bij dit gerucht. We lezen het graag in een reactie onder dit artikel.

Via: Brickset

Wist je dat:

– We elke maand een polybag verloten onder alle reacties op de website!
– Je op deze pagina heel veel LEGO aanbiedingen kan vinden!
– Je hier een LEGO Woordenboek kan vinden!