[Instructies] LEGO 80101 en LEGO 80102 staan online

13
2144
Instructies LEGO 80101 en LEGO 80102

Twee van de exclusieve Chinees nieuwjaar LEGO sets zijn voorzien van instructies die gratis te downloaden zijn via LEGO.


Instructies LEGO 80101 en LEGO 80102

LEGO 80101 Chinese New Year's Eve Dinner

Dit jaar brengt LEGO drie exclusieve Chinees nieuwjaar LEGO sets uit. De sets zijn enkel via Azië te bemachtigen. Veel fans zullen de originele sets te pakken willen hebben, maar wie daar niet zoveel bij voelt kan ook de sets na proberen te bouwen. De instructies staan in ieder geval online en je kunt dus alvast gaan bouwen. Let wel dat de sets een aantal exclusieve steentjes bevatten die enkel in deze sets voorkomen. Je dient dus creatief te zijn tijdens het bouwen. De linkjes hieronder kun je gebruiken voor het downloaden van de instructies in PDF.

LEGO 80102 Dragon Dance

Wij zijn druk bezig de sets naar Nederland te halen voor een review. We verwachten de reviews van de sets binnen enkele weken te publiceren. Zodra we meer weten over de LEGO 80103 Dragon Boat Race zullen we jullie dat laten weten.


Jouw mening telt!

Ben jij van plan om de instructies te downloaden om de sets na te bouwen of probeer je met man en macht de originele sets in huis te halen? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Alles over het LEGO VIP programma lees je hier!
– Alle LEGO winkels van NL/BE vind je op onze LEGO Winkelpagina!