[MOC] Imaginary Castle

3
1613
Imaginary Castle

Geregeld lichten we hier op Bouwsteentjes een LEGO MOC uit. De MOC’s zullen we zoveel mogelijk afwisselen en er zal voor ieder wat leuks voorbij komen. Gebruik de MOC’s van anderen gerust ter inspiratie voor jouw eigen LEGO creaties.

Imaginary Castle

Imaginary Castle

Het mooie aan LEGO is dat je de fantasie de vrije loop kunt laten gaan. Wat er vervolgens bereikt kan worden, wordt enkel beperkt door de creativiteit van de geest. Deze Imaginary Castle MOC – gebouwd door Amenk Sachio – tart elke verbeelding. Is het niet door de grootte van dit project, dan is het door de kwaliteit hiervan. Het Imaginary Castle zou het hart van elke ridder sneller laten kloppen. In elk hoekje zijn verschillende details en bouwtechnieken te ontdekken. Het leuke is dat de MOC niet heel specifiek op iets gebaseerd is, maar volledig is ontstaan door de fantasie op de loop te laten gaan. Deze en andere MOC’s van Amenk Sachio kun je vinden op zijn Flickrpagina.


Wat vind jij van deze MOC?

We zijn benieuwd wat jij van deze MOC vindt. Laat het weten in een reactie onder dit artikel of via social media.

Handige pagina’s op Bouwsteentjes.info:

– Op deze pagina vind je handige links naar andere websites!
– Alle huidige LEGO aanbiedingen vind je hier!

Vorig artikel[Nieuws] Kandidaten eerste LEGO Ideas review 2019
Volgend artikel[Nieuws] LEGO Harry Potter Build Your Own Adventure opgedoken
Ik ben de jongste van het team. Geboren in België in 1995. Hierdoor ben ik ook de enige Belg van dit team. Sinds 2014 ben ik bij de Belgische Spoorwegen gaan werken. Hierdoor kwam ik eindelijk uit mijn Dark Ages. Met geld komt koopkracht en de verleiding was ineens groot. Sinds midden 2018 schrijf ik ook voor Bouwsteentjes. De set die me terugbracht is de LEGO 4561. Persoonlijk één van de mooiste 9V treinen die er is. Momenteel is mijn favoriete thema, Creator Expert.