Heb jij het mooiste LEGO kerstdorp van 2017?

5
7852
Heb jij het mooiste LEGO kerstdorp van 2017?

Update: De wedstrijd is verlengd tot en met 20 december 12:00. De winnaars zullen nog steeds om 20:00 uur aangekondigd worden!

Het LEGO kerstdorp bouw- en winactie is al sinds het eerste jaar van Bouwsteentjes.info enorm populair. Elk jaar doen er meer en meer LEGO fans mee. De bouwwerken zijn allemaal fantastisch om te zien en we genieten van elke inzending die ingezonden wordt. Het maakt ons niet uit of de MOC nou groot of klein is, maar we zien wel graag innovatie en creativiteit. Dit jaar is het tijd voor de 4e editie van de “Het mooiste LEGO kerstdorp” actie en je kan weer leuke prijzen winnen. Dit jaar werken we samen met Brick King LEGO winkel die met plezier de prijzen sponsort. Lees snel verder hoe je mee kan doen, wat je kan winnen en wat de voorwaarden zijn.

Heb jij het mooiste LEGO kerstdorp van 2017?

We zijn net als voorgaande jaren op zoek naar het mooiste LEGO kerstdorp. Of het nou om een klein of groot kerstdorp gaat, je zult worden beloond op originaliteit. Uiteraard mag je gebruik maken van bestaande LEGO sets, maar het liefst zien we eigen creaties (MOC’s) of een combinatie daarvan.

We hebben de afgelopen edities opgemerkt dat veel LEGO kerstdorpen vooral in het LEGO City of Creator thema gebouwd zijn. Graag zien we dat er ook andere thema’s gebruikt worden. Bijvoorbeeld LEGO Star Wars, LEGO Ninjago, LEGO Friends, enzovoorts. Hoe dan ook, we gaan dit jaar extra letten op creativiteit en originaliteit.

Wat en hoe kun je winnen?

Update: Het insturen van je kerstdorp wedstrijd is verlengd tot en met 20 december 12:00. De winnaars zullen nog steeds op 20 december om 20:00 uur bekendgemaakt worden!

  • Bouw jouw ultieme versie van een LEGO kerstdorp!
  • Aanschouw hem, en pas hem aan waar nodig!
  • Maak een duidelijke en heldere foto van je LEGO kerstdorp. Niet te donker!
  • Stuur je foto met je voor- en achternaam in naar Bouwsteentjes.info o.v.v. LEGO kerstdorp 2017
  • We plaatsen je foto gegarandeerd. Maximaal 1 foto per inzending!
  • Insturen kan tot 18 december 2017 23:59 uur, zodat we (de redactie van Bouwsteentjes.info) genoeg tijd hebben om een winnaar te selecteren voor de kerstdagen. Wees dus op tijd! 
  • Je LEGO kerstdorp moet gebouwd zijn met echt LEGO, maar je mag wel gebruik maken van accessoires zoals lampjes en nepsneeuw.

Mail je beste foto en je voor- en achternaam naar redactie@bouwsteentjes.info.

Prijzenpakket:

  • 1e plaats: Brick King cadeaukaart van €50,-
  • 2e plaats: Brick King cadeaukaart van €30,-
  • 3e plaats: Brick King cadeaukaart van €20,-

Op 20 december rond 20:00 maken we de uiteindelijke Bouwsteentjes.info ‘LEGO kerstdorp TOP 10’ 2017 bekend. Kom tot die tijd vooral zo nu en dan terug om de kerstdorpen van andere bouwers te bewonderen.

De sponsor van de prijzen is Brick King LEGO Winkel

Brick King banner Bouwsteentjes

Brick King is de LEGO winkel in Nieuwerkerk aan den IJsel, vlakbij Rotterdam. Brick King heeft een webshop en een fysieke winkel van ruim 100m² vol met LEGO. Er is de mogelijkheid voor kinderen om te bouwen aan de luxe LEGO tafel en er worden geregeld kinderfeestjes gegeven.


Op deze winactie zijn onze winactie voorwaarden van toepassing. Je kan de voorwaarden hier vinden en doorlezen! De winnaars worden door de redactie van Bouwsteentjes.info gekozen en er wordt voornamelijk gelet op creativiteit.

Dit artikel bevat gesponsorde links